Radikalciler toplantıda! Gazetede neler oluyor?

Ankara Büro'da yaşanan depremin ardından gözler yine Radikal gazeteine çevrildi.

Google Haberlere Abone ol
Radikalciler toplantıda! Gazetede neler oluyor?

Radikal gazetesinde Radikal Hayat, Kültür Sanat ve Cumartesi ekleri toplantı yapıyor. Eyüp Can başkanlığında yapılan ve Yan Yayınlar Yönetmeni Cem Erciyes'in de yer aldığı toplantıda bugün Hürriyet'e kaydırılan ekibin geleceği konuşuluyor.



İddialara göre, Hürriyet'e kaydırmalara ve tamamen boşalan Ankara Büro'ya rağmen Radikal yayınına bir yıl devam edecek. En kötü ihtimalle gazete seçimlere kadar yayında kalacak. Seçimden sonrasında da gazetenin durumu bir kez daha gözden geçirilecek.



Radikal'den Hürriyet'e kaydırmalar ilk olarak 2013 Ocak ayında aşladı. Medyatava'nın ilk olarak duyurduğu yeniden yapılanmada 10 kişi Hürriyet çatısı altına geçti.



Ağustos ayında ikisi Ankara'da ikisi İstanbul'da olmak üzere 4 kişi daha Hürriyet'e gönderildi. Gazetenin Dış Haberler Servisi de olmak üzere bazı birimleri kapatıldı, Hürriyet'e geçirilen isimler ise gazeteyle haber paylaşımına devam etti.



Gazetede eklere bugüne kadar dokunulmadı. Bugün ise Radikal Hayat'ın da çalışmalarını Hürriyet'te yapmasına karar verildi.



İddialara göre eklerin durumu da 1 hafta içinde netlik kazanacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin