Radikal İki: Yaptık gene yaparız

Radikal gazetesinin dijital olarak yayın hayatına devam etmesinin ardından Radikal İki dün son sayısıyla okurlarına veda etti.

Google Haberlere Abone ol
Radikal İki: Yaptık gene yaparız

Ekin Genel Yayın Yönetmeni Nazan Özcan, 15 Haziran tarihinde son kez çıkan Radikal iki'de okurlarına ve yazarlarına bir veda mesajı yayınladı.



Özcan, 'Radikal iki kapandı' yazısını ekin kurucusu Tuğrul Eryılmaz’ın yazmış olması gerektiğini belirterek “Sıkı iş çıkardık, sağlam direndik" dedi.



Nazan Özcan'ın veda yazısı şöyle:



”1000. sayıya çok az kalmıştı. Elbette “Radikal iki kapandı” yazısını Tuğrul Eryılmaz’ın yazması lazımdı. İhale Bana Kaldı. Ve çok zor. 922 son sayı oldu. 18 yıllık Radikal İki’nin 17′sinde bu ekte çalışmış olmaktan sadece onur duyuyorum. Tuğrul Eryılmaz’a, Mehmet Y. Yılmaz’a, Sevin Okyay’a, Yazgülü Aldoğan’a, Güldal Kızıldemir’e, Nilgün Toptaş’a, Asu Maro’ya, Adalet Can’a, Cüneyt Çomoğlu’na, Birgül Kavcak’a, Erman Ata Uncu’ya, Elif Ekinci’ye selam olsun! Ayrıca hep bizimle olan hem okuyucu hem yazarlarımıza binlerce teşekkürler. Ama doğruya doğru, “sıkı” iş çıkardık, sağlam “direndik”.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin