Putin'in günahını Ruslar mı çekecek? "Avrupa Nazi dönemi uygulamalarına başladı!"

Cengiz ile Ahtapot programında gazeteci Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalini değerlendirdi. Bitmek bilmeyen işgalin etkilerini değerlendiren usta isimler ırkçılığın yeniden gündeme geldiğini vurguladı. Putin'in uygulamalarının bireysel yaptırımlara dönüşmesini eleştiren Semercioğlu, "Avrupa Nazi dönemi uygulamalarına başladı. Kafelerin önünde 'Ruslar giremez.' yazılarını görüyoruz. Bu ırkçılık değil de ne?" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Putin'in günahını Ruslar mı çekecek? "Avrupa Nazi dönemi uygulamalarına başladı!"

Cengiz ile Ahtapot programında gündemi değerlendirmeye devam eden Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök Rusya'nın Ukrayna'yı işgalini mercek altına aldı. Putin'in aldığı kararların bireysel olarak halkı ve sporcuları etkilemesini eleştirdiler.

Avrupa'nın yaptırımlarının ırkçılığı yeniden gündeme getirdiğini düşünen Semercioğlu, Avrupa'nın tutumunu eleştirirken Ertuğrul Özkök aynı kanaatte değildi. Özkök, "Medyada yer alan "Sarışın mavi gözlüler ölüyor." cümlesini yanlış yorumluyorsun. Hangi amaçla söylendiğine bakmak lazım. Tam aksine o cümlede eleştiri var." ifadelerini kullandı.

İzlemek için tıklayınız.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin