puhuTV'nin yeni iddialı dizisi 'İntiharcı'da kim hangi rolü canlandıracak?

İki sezondur büyük ilgiyle izlenen “Fi” dizisi finale yaklaşan puhutv, iki iddialı projeyi daha yayınlamaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
puhuTV'nin yeni iddialı dizisi 'İntiharcı'da kim hangi rolü canlandıracak?

Ay Yapım’ın imza attığı 13 bölümlük “Şahsiyet” dizisinin çekimleri sürerken TMC Film de “İntiharcı” isimli yeni projeye başladı. Geçen hafta çekimleri başlayan “İntiharcı”nın ilk etapta 10 bölüm olması planlanıyor. Yönetmen koltuğunda Uygar Kutlu’nun oturduğu dizi, ismini başrol oyuncusu İlker Kaleli’nin hayat verdiği Sahir karakterinin mesleğinden alıyor. Başarılı kalem Başar Başaran’ın yazdığı dizide İlker Kaleli, intihar teşebbüsünde bulunanları vazgeçiren, işinde oldukça başarılı, olay yerine motosikletle giden Avrupai bir intihar arabulucusunu canlandırıyor.



Bu sezon birçok dizi ve film projesini reddeden Neslihan Atagül ise “İntiharcı”nın ilk bölümünün finalinde etkileyici bir aksiyon sahnesiyle ekibe katılacak. Dizide Neslihan Atagül, özel şifreleri kolaylıkla kırabilen, öldüğünü sandığı babasının izini süren Bilge rolüne hayat verecek. Usta oyuncu Bülent Emin Yarar’ın “Ali Kemal”, Lale Mansur’un da “Günay” karakterini oynayacağı dizide ünlü müzisyenler Can Gox ve son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile “Hadi Be Oğlum” filminde oynayan Feridun Düzağaç da sürpriz rollerle seyirci karşısına çıkacak. Defne Kayalar, Burak Yamantürk ve Olgun Toker’in de rol aldığı “İntiharcı” dizisinin kadrosuna son olarak “Fi” dizisinin Özge’si Berrak Tüzünataç katıldı. Bu dönem kariyerine internet dizileriyle devam eden Tüzünataç, İlker Kaleli’nin eşi Ekin rolüne hayat verecek ve ters köşe bir rolle seyirciyi şaşırtacak.



 



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin