puhutv ve Discovery stratejik içerik ortaklığı tamamlandı!

TLC ve DMAX’in programları önceki ve yeni bölümleriyle birlikte puhutv’de yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol
puhutv ve Discovery stratejik içerik ortaklığı tamamlandı!

Dünyanın en büyük gerçeğe dayalı içerik üreticisi Discovery ile ücretsiz dizi ve film izleme platformu puhutv arasında stratejik içerik anlaşması imzalandı.



Türkiye’nin ücretsiz premium video platformu puhutv yayın hayatına başladığı günden bu yana iddialı projeler ile kullanıcılarına yeni deneyimler yaşatmaya devam ediyor.



Discovery’nin eğlence ve yaşam tarzı kanalları TLC ve DMAX’in büyük ilgiyle izlenen sağlık/sıra dışı dönüşüm, emlak, ev dönüşümü, suç ve araştırma ile aile ilişkilerinin konu alındığı gerçeğe dayalı programları önceki ve yeni bölümleriyle birlikte puhutv’de yayınlanacak.



Her ay milyonlarca kullanıcı tarafından ziyaret edilen ve içerisinde fi, Şahsiyet, Dip gibi orijinal içeriklerinin yanı sıra, pek çok dizi ve film bulunan puhutv, dünyanın önde gelen tematik içerik üreticisi ve alanında lider olan Discovery’nin hayata dokunan içeriklerini hem puhutv.com hem de uygulamaları üzerinden eş zamanlı olarak kullanıcılarına sunacak.



Bu anlaşmayla birlikte puhutv’nin varolan içerik kataloğuna ilk etapta, farklı kategorilerden, 2 bin 500’den fazla yeni bölüm eklenecek. Yeni içeriklerin duyuruları puhutv.com ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılacak.



puhutv ve Discovery stratejik içerik ortaklığı tamamlandı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin