PSG'nin yıldızları Neymar, Messi ve Mbappe arasındaki gerginlik gün geçtikçe daha da artıyor

Ligue 1'de Montpellier'yi 5-2 mağlup eden PSG'de saha içerisinde yaşanan olaylar son günlere damgasını vurdu.

Google Haberlere Abone ol
PSG'nin yıldızları Neymar, Messi ve Mbappe arasındaki gerginlik gün geçtikçe daha da artıyor

Kadrosunda Neymar, Messi ve Mbappe gibi üç tane dünya yıldızını bulunduran PSG zor günlerden geçiyor.

Ligin ikinci haftasında Montpellier'yi mağlup eden PSG'de saha içinde yaşanan olaylar futbol dünyasına damga vurdu. Mbappe'nin penaltı vuruşuna giderken Messi'ye omuz atması ardından Neymar ve Mbappe arasında penaltıyı kimin kullanacağı diyaloğu gerilimi hat safhaya ulaştırdı.

NEYMAR'IN BEĞENDİĞİ TWEET OLAY OLDU

Twitter'da bir kullanıcı ilk penaltıyı Mbappe'nin kullanıp kaçırmasını sert bir şekilde eleştirdi. Neymar'ın bu tweeti beğenmesi ise akıllara birçok soru işaretini getirdi.

İşte o tweet:

"PSG'de penaltıları Mbappe atıyor. Bu sözleşmesinde yer alıyor olmalı, çünkü dünyadaki hiçbir kulüp Neymar'ı ikinci penaltıcı yapmaz. Yeni sözleşme sayesinde Mbappe PSG'nin sahibi olmuş."

MBAPPE, NEYMAR'IN TAKIMDAN GÖNDERİLMESİNİ İSTİYOR

Fransa kaynaklı spor sitesi olan GFFN ise bugün şok bir iddia ortaya attı. Neymar ile oynamak istemediğini yönetime bildiren Mbappe, Brezilyalı oyuncunun takımdan derhal gönderilmesini istedi.

SERGİO RAMOS BUZLARI ERİTMEK İÇİN DEVREDE

Takımda tecrübeli isimlerinin başında gelen Sergio Ramos, Neymar ve Mbappe arasındaki gerginliği yumuşatmak için devreye girdi. İki oyuncuyla da özel olarak konuşacak Ramos'un gerginliği bir nebze de olsun azaltması bekleniyor.

Etiketler psg neymar mbappe messi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin