PRWeek dergisi yılın global ajansını seçti!

PRWeek, 2015 yılının global ajansını ve iletişim profesyonelini belirledi...

Google Haberlere Abone ol
PRWeek dergisi yılın global ajansını seçti!

Dünyanın lider iletişim ajanslarından Weber Shandwick, PRWeek dergisi tarafından "2015 Yılının Global Ajansı" seçildi. 



Derginin Londra’da düzenlenen Yılın Global Ödülleri töreninde, Weber Shanwick CEO’su Andy Polansky de Yılın Global İletişim Profesyoneli seçildi. PRWeek firmayı bu ödülle onurlandırırken, “Weber Shandwick geçtiğimiz yıl boyunca müşterileri için sosyal medya, dijital içerik, yayıncılık, reklamcılık, halkla ilişkiler ve kamu ilişkileri alanlarında entegre bir iletişim anlayışıyla, geleneksel halkla ilişkiler sınırlarını yıktı. Bu alışılmadık yaklaşım da sıra dışı sonuçlar üretti” yorumunda bulundu.

 

Ödül töreninde ; “Biz her gün müşterilerimize küresel networkümüzün gücünü, global uyumumuz yenilikçilik ve yaratıcılığa olan sonsuz adanmışlığımızı ve dünyadaki en iyi stratejik yeteneklerle aktarıyoruz” şeklinde konuşan Polansky sözlerine “Yılın Global Ajansı ödülü, tüm ekibimiz ve müşterilerimizle birlikte, beklenenin üstünde işler ortaya çıkarmak ve tüm dünyada değer yaratmak için nasıl çalıştığımızın kanıtıdır” diye devam etti.



PRWeek Yılın Global İletişim Profesyoneli ödülü her yıl, bağlı olduğu global ajansa ve mesleğe getirdiği yenilikler ve gösterdiği liderlik özellikleri göz önüne alınarak, bir kişiye veriliyor. Weber Shandwick, Polansky liderliğinde, dijital, sosyal medya ve içerik pazarlama alanlarında birçok global şirketin ana iş ortağı haline geldi ve bu da şirketin sosyal medya, dijital ve içerik pazarlaması alanlarında sektör liderliğine eşlik etti. Firma ayrıca hem PRWeek hem de Advertising Age dergileri tarafından ‘çalışmak için en iyi ajans’ seçildi.



Ödüle ilişkin özel bir değerlendirme yapan Weber Shandwick Başkanı Gail Heimann da “Andy bir akıl hocası, güvenilir bir iş ortağı ve en önemlisi bütün Weber Shandwick ekibi için ilham kaynağı olan bir lider” diyerek “Kendisi işbirliklerimize olan bağlılığımızı kişiselleştirir ve müşterilerimize en iyi deneyimleri sunabilmemiz için global ağımız üzerinden tüm ekiplerimizi motive eder. Andy bu ödülle onurlandırıldığı için çok heyecanlıyız” şeklinde konuştu.



Yılın Global Ajansı Ödülü Weber Shandwick in yakın zamanda kazandığı birçok ödülden biri. Bu ödüllerin arasında PRWeek 2015 Amerika’da Yılın En Büyük Ajansı Ödülü ve Holmes Report 2014 Yılın Global Ajansı Ödülleri de var. Ayrıca Weber Shandwick Advertising Age A-Liste’sine hem 2014’te hem de 2015’te giren ve Cannes Lions Yaratıcılık Festivali’nden Altın, Gümüş ve Bronz Aslan kazanan tek Halkla İlişkiler Ajansı oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin