Prof. Dr. Nevzat Tarhan hafız çocuğun nasıl ateist olduğunu anlattı

'Gelenekselden Dijitale Medya ve Gençlik Zirvesi' bugün Maslak'ta gerçekleşti. Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Edibe Sözen moderatörlüğündeki "Dijital Medya ve Topluma Etkisi" oturumunda Prof. Dr. Nevzat Tarhan ilginç açıklamalar yaptı. Tarhan, ailesi tarafından hafız yapılan çocuğun nasıl ateist olduğunu anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Prof. Dr. Nevzat Tarhan hafız çocuğun nasıl ateist olduğunu anlattı

Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Edibe Sözen moderatörlüğündeki düzenlenen "Dijital Medya ve Topluma Etkisi" panelinde, Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Eğitim Bilimci Dr. Özgür Bolat, Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yavuz Samur ve RTÜK Kamuoyu Yayın Araştırmaları ve Ölçme Dairesi Başkanı Deniz Güler konuşmacı olarak yer aldı.

Prof. Dr. Nevzat Tarhan hafız çocuğun nasıl ateist olduğunu anlattı

Oturumda Tarhan'ın sözleri dikkat çekti. Tarhan, "Sosyal medya önemli olmasa yüz milyar dolarlık yatırım yapılmazdı." diyerek dijital medyanın önemine vurgu yaptı.

Aile kurumunun çok önemli olduğunu belirten Tarhan 'açık evlilik' ve 'açık sınıf' anlayışlarının çöktüğünü söyledi. Tarhan, "Evlilik dışı ilişkide önlem alınmazsa Türkiye yakında İsviçre olur." dedi.

Tarhan ailesi tarafından hafız yapılan kız çocuğunun nasıl ateist olduğunu anlattı. Tarhan şunları söyledi:

Nevzat Tarhan Kimdir?

7 Temmuz 1952 Amasya Merzifon doğumlu.

1969 yılında Kuleli Askeri Lisesini, 1975 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirdi. GATA stajı, Kıbrıs ve Bursa kıta hizmetinden sonra 1982 yılında GATA'da Psikiyatri uzmanı oldu.

Erzincan ve Çorlu'da hastane hekimliği sonunda GATA Haydarpaşa'da Yardımcı Doçent (1988) ve Doçent (1990) oldu. Klinik Direktörlüğü yaptı. Albaylığa (1993) ve Profesörlüğe (1996) yükseldi. 1996-1999 yılları arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesinde öğretim üyeliği ve Adli Tıp Kurumunda bilirkişilik yaptı.Kendi isteğiyle emekli oldu.1998 yılında Memory Centers of Amerika'nın Türkiye temsilciliğini aldı.

Halen Türkiye'nin ilk Nöropsikiyatri hastanesi olan NPİSTANBUL Nöropsikiyatri Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörlüğü görevlerini yürütmektedir.31'i uluslararası olmak üzere 100'ün üzerinde yayını vardır. İngilizce ve Almanca bilmektedir. SADAT Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi AŞ'nde psikoloik savaş alanında danışmanlık hizmeti vermektedir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin