Prof. Dr. Celal Şengör'e öğrencisini tacizden soruşturma!

Prof. Dr. Celal Şengör, kendisini sinirlendiren bir öğrencisine yaptıklarını canlı yayında anlatmıştı. Şengör, 'Saniye'nin eteğini kaldırdım. Kıçına bir tokat attım' ifadelerini kullanmıştı. Şengör hakkında İstanbul Teknik Üniversitesi rektörlüğü idari soruşturma başlattığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Prof. Dr. Celal Şengör'e öğrencisini tacizden soruşturma!

İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Celal Şengör, bir öğrencisine yönelik cinsel tacizini canlı yayında gülerek anlatmış, skandal ifadeler sosyal medyada bir anda tepkiye neden olmuştu.

Şengör videoda, “Yanımda duruyor. O kadar kızdırdı ki Saniye'nin eteğini kaldırdım, kıçına bir tokat attım. Bu, dehşete düştü. Baktım böyle bakıyor bana. Bana bak dedim baban bunu yaptı mı dedim. Babam bile böyle bir şey yapmadı dedi. Hah dedim eksik kalmış şimdi tamamlandı” ifadelerini kullanmıştı.

 İTÜ'DEN AÇIKLAMA

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) rektörlüğü, öğrencisini taciz ettiği ortaya çıkan Prof. Dr. Celal Şengör hakkında idari soruşturma başlattığını açıkladı. İTÜ’nün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada ayrıca, soruşturma sürecinin devam ettiği belirtilirken kamuoyuna “sabırlı” olma çağrısı yapıldı.

Açıklamada, “Taraflardan birinin mağdur olması ve korunması gereken özel hayatı nedeniyle idari soruşturma sonuçlanıncaya kadar kamuoyunu sabırlı olmaya davet ediyoruz. Olayın cezai yönü savcılık incelemesinde olup hukukun üstünlüğüne olan inancımız tamdır” denildi.

İşte İTÜ'den yapılan açıklama:

Prof. Dr. Celal Şengör'e öğrencisini tacizden soruşturma! - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin