Prof. Dr. Celal Şengör öğrencisine yaptığını anlattı, ortalık ayağa kalktı! 'Eteğini kaldırıp kıçına tokat attım'

Prof. Dr. Celal Şengör, kendisini sinirlendiren bir öğrencisine yaptıklarını canlı yayında anlattı. Şengör, Şengör, 'Saniye'nin eteğini kaldırdım. Kıçına bir tokat attım' ifadelerini kullandı. Şengör'ün söyledikleri tepki çekti.

Google Haberlere Abone ol
Prof. Dr. Celal Şengör öğrencisine yaptığını anlattı, ortalık ayağa kalktı! 'Eteğini kaldırıp kıçına tokat attım'

Prof. Dr. Celal Şengör, öğrencisiyle başından geçen olayı bir yayında anlattı. Geçmişte yaşadığı bir durumda öğrencisine sinirlendiğini belirten Celal Şengör, kızgın bir halde öğrencisine tokat attığını söyledi.

"KIÇINA TOKAT ATTIM"

Öğrencisinin şaşkın bakışlarıyla karşılaştığını söyleyen Celal Şengör, "O kadar kızdırdı ki, Saniye'nin eteğini kaldırdım. Kıçına bir tokat attım. Bu dehşete düştü." dedi.

İşte o sözler:

"EKSİK KALMIŞ ŞİMDİ TAMAMLANDI"

Olayın devamını anlatan Şengör, "Baktım böyle bakıyor bana. Bana bak dedim baban bunu yaptı mı dedim. Bana babam bile bunu yapmadı dedi. Heh dedim eksik kalmış, şimdi tamamlandı." ifadelerini kullandı.

Şengör'ün bu sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Çok sayıda kullanıcı Şengör'e tepki gösterdi.

İTÜ Kadın+ Dayanışması, "Öğrencisini nasıl taciz ettiğini pişkin pişkin anlatan, İTÜ’de akademisyen olan Celal Şengör’ü teşhir ediyoruz! Bizleri ‘terbiye’ ettiğini sanan, akademide tacizi ve tecavüzü meşrulaştıran bu adamı okulumuzda istemiyoruz" açıklamasını yaptı.

Öğrenci Sendikası da Şengör'ün göreve devam etmesini istemediklerini belirterek, "Utanmadan öğrencisini nasıl taciz ettiğini anlatan İTÜ akademisyeni Celal Şengör’ü okulumuzda istemiyoruz. Tacizcileri ve tacizi meşrulaştıran kişileri okullarımızda barındırmayacağız" ifadelerini kullandı.

 

İşte o paylaşım:

Prof. Dr. Celal Şengör öğrencisine yaptığını anlattı, ortalık ayağa kalktı! 'Eteğini kaldırıp kıçına tokat attım' - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin