Prof. Dr. Arif Verimli görünmeyen tehlike için acil çağrı yaptı! Çocuklarınızı koruyun, suç oranı yakında üç katına çıkacak!

Medyatava TV Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Arif Verimli madde kullanımı ve bağımlılığına dikkat çekerek önemli uyarılarda bulundu. Gerçek gündeme dönelim, giderek artan madde bağımlılığı görmezden gelinmesin mesajı veren Verimli bu durumun önüne geçilmezse yakın gelecekte suç oranının üç katına çıkacağını vurguladı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Prof. Dr. Arif Verimli görünmeyen tehlike için acil çağrı yaptı! Çocuklarınızı koruyun, suç oranı yakında üç katına çıkacak!

Medyatava TV Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Arif Verimli madde kullanımı ve bağımlılığını ele alarak çok önemli açıklamalar yaptı. Arif Verimli Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda "Artık gerçek gündeme dönelim; Ülkemize acilen 20 tane 300'er yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yapılmalı. Bunların 5'i sadece AMATEM olmalı. Uyuşturucu/Uyarıcı madde kullanımı ve bağımlılığı korkunç boyutlarda ve bu suç oranını yakın gelecekte üç katına çıkaracak.." ifadelerini kullanmıştı.

Durumun ne kadar ciddi boyutta olduğunu vurgulayan paylaşımı sonrasa konunun detaylarını Gündem programında aktardı. Gerçek gündeme dönelim, giderek artan madde bağımlılığı görmezden gelinmesin mesajı veren Verimli bu durumun önüne geçilmezse yakın gelecekte suç oranının üç katına çıkacağını vurguladı. İşte o açıklama:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin