PRNet 'Haftanın En'lerini belirledi!

Geçtiğimiz hafta medyada en çok hangi konular yer aldı? İşte, sonuçlar!

Google Haberlere Abone ol
PRNet 'Haftanın En'lerini  belirledi!

PRNet A.Ş, en çok konuşulan olay ve kişileri raporladı. 25- 31 Ocak 2016 tarihleri arası yapılan araştırma sonuçlarına göre, “PRNet En’leri” 5 başlık altında sıralandı.



PYD KRİZİ



Suriye’deki iç savaşa yönelik çözüm önerileri için, Cenevre’de planlanan görüşmelere, terör örgütü PKK bağlantılı PYD’ye davet gitmediği kesinleşti. BM Suriye özel temsilcisi Staffan De Mistura’nın PYD’ye davet mektubu göndermediği belirtilirken, ABD’den de PYD’nin katılmayacağına yönelik açıklama geldi. PYD krizi 548 haberle medyanın en çok konuşulanı oldu.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni anayasa ve başkanlık sistemi için start verdi. Yeni Anayasa Platformu toplantısında konuşan cumhurbaşkanı, ‘’Başkanlık sistemini dışlayan anayasa çalışması sakat kalır. Millet hazır, millet meydanlarda kükrüyor, bunu bekliyor.’’ İfadelerini kullandı. Erdoğan’ın açıklamaları 380 habere konu oldu.



Evinde spor yaparken kalp krizi sonucu vefat eden Koç Holding Yönetim Kurulu BaşkanıMustafa Koç, son yolculuğuna uğurlandı. Mustafa Koç, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'ndeki cenaze töreninin ardın Zincirlikuyu Mezarlığı’nda dedesi Vehbi Koç’un yanında toprağa verildi. Koç’un vedası 316 haberle konuşuldu.



Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK saldırısı sonucu 1’i yüzbaşı 3 asker şehit oldu. Çıkan çatışmada 6 asker olmak üzere 8 güvenlik görevlisi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Yüzbaşı Yiğitcan Çiğa, Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan ve Uzman Çavuş Osman Ateş kurtarılamayarak şehit düştü. Acı haber yazılı basında 103 yansıma buldu.



Maliye Bakanı Naci Ağbal, hazırladıkları eylem planıyla, KDV iadelerinin hızlanacağını ve gereksiz bürokratik işlemlerin sona ereceğini belirtti. Ağbal, mükelleflerin iade talebi yaptığında takibini internet üzerinde yapabileceğini belirtti. KDV’deki düzenleme 89 kez konuşuldu.



 



GÜNDEM BAŞLIĞI



HABER ADETİ



PYD KRİZİ                                       548



YENİ ANAYASA ÇALIŞMALARI        380



MUSTAFA KOÇ’A VEDA                   316



SUR’DA 4 ŞEHİT                              103



KDV İADELERİ                                  89


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin