Prenses Martha Louise'nin eski eşi Ari Behn intihar etti

Norveç Kraliyet ailesinden Prenses Martha Louise'in eski eşi olan Ari Behn'in intihar ettiği açıklandı. Ari Behn daha önce ünlü oyuncu Kevin Spacey'nin kendini taciz ettiğini iddia etmişti. 47 yaşında hayatını kaybeden Behn ile Prenses Martha Louise'in 3 kızı vardı.

Google Haberlere Abone ol
Prenses Martha Louise'nin eski eşi Ari Behn intihar etti

İskandinav ülkesinde tanınmış bir yazar olan Ari Behn ve Prenses Martha Louise'nin 2002 yılında başlayan birliktelikleri 2017 yılında boşanma ile bitmişti. Behn'in menajeri Geir Hakonsund, yazarın Noel Günü'nde intihar ettiğini belirterek, “Biz, Ari Behn'e yakın olanlar olarak, bugün kendisinin yaşamını sonlandırdığını size bildirmek zorunda olmamız kalbimizde büyük bir keder oluşturdu. Gelecek zamanlarda özel hayatımıza saygı gösterilmesini rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Norveç Kralı Harald ve Kraliçe Sonja adına yapılan açıklamada "Uzun bir dönem ailemizin önemli bir parçası oldu. İyi ve sıcak hatıralarımız hep bizimle olacak" denildi. Behn'in ölümüyle ilgili daha fazla detay verilmedi.

2002 yılında Norveç Kralı Harald'ın kızı Prenses Martha Louise ile evlenen Behn, halktan biri olduğu için Kraliyet ailesinden tarafından kendisine herhangi bir unvan verilmemişti. Kral ve Kraliçe'nin en büyük çocuğu olan Prenses Martha Louise ile Behn ile evliliği tartışmaları da beraberinde getirmişti.

Son kitabında ruh sağlığı mücadelesini yazdı

BBC Türkçe'de yer alan habere göre; 47 yaşındaki yazar, bir dönem, hayat kadınları ile Las Vegas'ta uyuşturucu alırken görüntülerinin ortaya çıkması ile de gündeme geldi. Ari Behn, 2017 Aralık ayında aktör Kevin Spacey'i, kendisini taciz etmekle suçladı.

Nobel Barış Ödülü konserinde gerçekleştiği iddia edilen elle taciz olayı ile ilgili Spacey açıklama yapmamıştı. Yazar, 2018 yılında yayımlanan "Inferno" isimli son kitabında, ruh sağlığı problemleri ile kendi mücadelesini anlatıyordu.

Etiketler intihar
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin