Premier Lig'in 18 milyon Euro'luk dinamosu resmen Süper Lig'de. İmza için İstanbul'a geliyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor oldukça ses getiren bir transfere imza attı. Çaykur Rizespor, kariyerinde Liverpool forması da giymiş Jonjo Shelvey'i bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Google Haberlere Abone ol
Premier Lig'in 18 milyon Euro'luk dinamosu resmen Süper Lig'de. İmza için İstanbul'a geliyor

Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor, bir dönem Liverpool forması da giymiş olan Nottingham Forestlı isim Jonjo Shelvey ile anlaşma sağladı.

Takımın başına İlhan Palut'u getiren ve oynadığı 4 maçta 7 puan toplayarak sezona iyi bir giriş yapan Çaykur Rizespor oldukça ses getirecek transferde artık mutlu sona ulaştı. Nottingham Forest forması giyen Jonjo Shelvey'i bir yıllığına kiralayan Çaykur Rizespor, oyuncuyu sağlık kontrolleri ve resmi sözleşme işlemleri için bu gece İstanbul'a getirecek.

Futbola Charlton altyapısında başladıktan sonra 2010 yılında Liverpool'a transfer olan Jonjo Shelvey daha sonra, Blackpool ve Swansea gibi ekiplerde kiralık olarak forma giydi.

Son olarak Nottingham Forest'a imza atan Shelvey kariyerinde forma giydiği 449 maçta 55 gol ve 61 asist üretmeyi başardı. Piyasa değeri 18 milyon Euro'ya kadar çıkan Shelvey'nin güncel değeri ise şu an 5 milyon Euro.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin