Premier Lig ve Championship, Ramazan ayı nedeniyle düzenlemeye gitti. Ramazan ayı boyunca maçlara ara verilecek ve oyuncular gıda desteği alacak

Premier Lig ve Championship'te Ramazan ayı nedeniyle Müslüman futbolcular için bir aylık düzenleme yapılacak.

Google Haberlere Abone ol
Premier Lig ve Championship, Ramazan ayı nedeniyle düzenlemeye gitti. Ramazan ayı boyunca maçlara ara verilecek ve oyuncular gıda desteği alacak

Ramazan ayı 23 Mart günü başlayacak ve 1 ay sürecek. İngiltere Futbol Federasyonu (FA), Premier Lig ve Championship'te oynanacak maçlarda Müslüman futbolcular için düzenleme yapmaya hazırlanıyor.

Sky Sports'un haberine göre Premier Lig ve Championship'te akşam oynanacak maçlarda Müslüman futbolcular için iftar vaktinde maça ara verilecek ve oyuncular gerekli gıda desteğini alacak.

CHELSEA İFTAR YEMEĞİ VERECEK

İngiltere Premier Lig'de mücadele eden ve Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren Chelsea, Ramazan ayında anlamlı bir etkinliğe imza atacak. İngiliz devi Chelsea, 26 Mart Pazar günü Stamford Bridge Stadı'nda iftar yemeği vereceğini açıklamıştı.

Chelsea Vakfı Başkanı Simon Taylor, "Ramazan Çadırı Projesi ile birlikte açık iftar programımızı duyurmaktan mutluluk duyuyorum ve bunu yapan ilk Premier Lig kulübü olmaktan son derece gururluyuz. Ramazan ayını ve Müslüman topluluğumuzu tanımak, dini hoşgörüyü teşvik etme çalışmalarımızın çok önemli bir yönüdür ve herkesi 26 Mart Pazar günü karşılamayı dört gözle bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin