PR merkezi kapılarını açtı

Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP), PR Merkezi’ni hizmete soktu.

Google Haberlere Abone ol
PR merkezi kapılarını açtı

Türkiye’nin en büyük medya platformlarından biri olan Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP), PR Merkezi’ni hizmete açtı. PR Merkezi’nin açılışında konuşan GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, sadece reklam vererek markalaşmanın mümkün olmadığını belirterek, markalaşma sürecinde olan bölge şirketlerine artık PR konusunda da destek vereceklerini söyledi. 

 

Özkoyuncu, “Bugüne kadar iki ulusal ve uluslararası Markalar Ödül Töreni gerçekleştirdik. 2015 yılının son aylarında gerçekleştirmeyi planladığımız 3’üncü ödül töreni için çalışmalarımıza başladık. Markalar iki kanatlı kuş gibidir; bir kanadı marka diğer kanadı da reklamdır. PR Merkezi olarak bundan sonra Gaziantep’te profesyonel anlamda ulusal, bölgesel ve yerel PR hizmeti vereceğiz” dedi. 

 

200 kişi çalışacak

 

Özkoyuncu, PR Merkezi’nin siyasetçiler, sanayiciler, STK temsilcileri ve bürokratlarla özel röportaj yapacağını ve medya kuruluşlarına servis edeceğini belirterek şunları söyledi: 



“250 civarındaki üyemizle Gaziantep’e Medya Platformu çatısı altında hizmet veriyoruz. Gaziantep Medya Platformu, İstanbul, Diyarbakır ve Ankara’yı geçerek Türkiye’nin en büyük ve en organize medya platformu haline geldi.” 

 

“PR, sokağın söylediğidir”

 

Açılışta bir konuşma yapan PR Platform Türkiye Başkanı Ufuk Çarşıbaşı ise markaların yoğun bir rekabet içinde olduğu bu dönemde gerçek PR çalışmalarının önemine dikkat çekti. Çarşıbaşı, konuşmasını şöyle sürdürdü: 

 

“Kendinizi nasıl anlattığınızdan çok daha önemli olan çalışanlarınızın, müşterilerinizin, tedarikçilerinizin, halkın sizi nasıl bildiği ve etrafına nasıl anlattığıdır. Sadece bilinmek yetmez. Sadece fiyat rekabeti yaparak da sürdürülebilir büyüme sağlayamazsınız. Bu çağda rekabetten kaçamazsınız. Rekabet eninde sonunda sizi bulacak. Alternatifleriniz olduğunda müşterilerinizin ve diğer paydaşlarınızın sizi tercih etmesi ve kriz dönemlerinde arkanızda durması için, iyi günlerinizde doğruları yapmanız, tüm paydaşlarınızı dikkate alarak hareket etmeniz gerekiyor. Tabii tüm bunların iletişimini doğru yapmanız ve krizlere önceden hazırlanmanız çok önemli. Sahip olduğunuz sosyal sermaye kriz dönemlerinde en büyük kurtarıcınız olacak. Büyümek için, bölge ve sonra dünya markaları çıkarmak için önce kalenizde güçlü olmalısınız. Size inanan, sizinle yürüyen, sizinle gönül bağı kuranların olması için değerlere sahip olmanız ve bu değerleri doğru anlatmanız, yaşatmanız çok önemli.”

 

Gaziantep PR Merkezi ile bölgedeki tüm firmaların uluslararası düzeyde PR ve iletişim danışmanlığı hizmetini artık İstanbul’a gitmeden alabileceklerini vurgulayan Ufuk Çarşıbaşı, “Bölge için kritik önem taşıyan bu girişime destek veren tüm Gazianteplileri kutluyorum” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin