Poyraz Karayel filminde Beşiktaşlı futbolcu sürprizi!

'Poyraz Karayel Küresel Sermaye' filminin çekimleri tam gaz devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Poyraz Karayel filminde Beşiktaşlı futbolcu sürprizi!

Kanal D'de 3 sezon süren Limon Yapım imzalı "Poyraz Karayel" dizisinin ekibini yeniden buluşturan "Poyraz Karayel Küresel Sermaye" filminin çekimleri sürüyor... Ancak bu kez dizinin başrol oyuncuları İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu yerine projenin fenomen olan karakteri Zülfikar'ı canlandıran Celil Nalçakan, filmin ana karakteri olarak karşımıza çıkıyor.



Dizinin son sezonunu da çeken Osman Taşçı'nın yönetmen koltuğuna oturduğu filmde ayrıca Emel Çölgeçen, Ali İl ve Cem Cücenoğlu da ana karakter olarak kamera karşısına geçiyor. Filmin sürprizlerinden biri son olarak "Familya" dizisinde rol alan Şükran Ovalı'nın yeni bir karakterle ekibe katılması oldu. Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'le 2 Ocak'ta İtalya'da yaşamını birleştiren Ovalı'yı eşi de zaman zaman sette ziyaret ediyor. Öte yandan "Poyraz Karayel Küresel Sermaye" filminin bir diğer sürprizinin de Beşiktaşlı ünlü bir futbolcu olduğu öğrenildi.



Senaryoda Beşiktaşlı bir futbolcunun da sahneleri yer alacak. Bu sahneler için Beşiktaş takımın efsane futbolcuları Sergen Yalçın ve Pascal Nouma'ya teklif götürülecek. Caner Erkin'in de ekiple sık sık bir araya gelmesi "Acaba filmde o da rol alacak mı?" sorusunu akıllara getirdi. Daha önce oyunculuk teklifleri aldığı gündeme gelen ünlü futbolcunun bu konuya sıcak bakmadığı belirtilmişti. Filmin oyuncuları Celil Nalçakan, Ali İl ve Cem Cücenoğlu da fanatik Beşiktaşlı... 

 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin