Portekizli gazeteci Nuno Martins'ten, Jorge Jesus hakkında olay yaratacak açıklama: Her zaman yaşlı ve tecrübeli oyuncuları tercih ediyor

Arda Güler'e çok az forma şansı vermesi nedeniyle eleştirilere maruz kalan Jorge Jesus hakkında Portekizli gazeteci Nuno Martins çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Portekizli gazeteci Nuno Martins'ten, Jorge Jesus hakkında olay yaratacak açıklama: Her zaman yaşlı ve tecrübeli oyuncuları tercih ediyor

Türk futbolunun en önemli genç yetenekleri arasında gösterilen Arda Güler'e verdiği forma süresi herkes tarafından eleştirilen Jorge Jesus hakkındaki bir gerçek herkesi şaşkına çevirdi.

Portekizli gazeteci Nuno Martins, Jorge Jesus hakkında yaptığı açıklamada, "Jorge Jesus, Benfica'yı çalıştırırken de böyle yaptı. Her zaman yaşlı ve tecrübeli oyuncuları tercih etti. Hazır isimleri kullandı" dedi.

18 YAŞ ALTI OYUNCULARI OYNAMAKTA TEMKİNLİ DAVRANIYOR

Jesus'un özellikle 18 yaş ve altı futbolcuları oynatma konusunda son derece temkinli davrandığı gözleniyor. Son on sezonda Portekizli teknik adamın en fazla forma verdiği U18 futbolcu Flamengo'lu Reinier oldu. Brezilyalı yıldız, 2019- 2020 sezonunun sonunda 30 milyon Euro'ya Real Madrid'e transfer olurken, Jesus'tan sadece 727 dakika formayı alabilmişti.

Tecrübeli hocanın oynattığı U18 yıldızlar listesinde ikinci sırada Portekiz futbolunun yeni yıldızı Gonçalo Ramos bulunuyor. Başarılı forvet, 2020- 2021 sezonunda henüz 18 yaşındayken 408 dakika oynamıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin