Portekiz'in Dünya Kupası'na veda etmesinin ardından yıldız isim Cristiano Ronaldo çarpıcı açıklamalarda bulundu

Portekiz'in çeyrek finalde Fas'a elenmesinin ardından gözyaşlarını tutamayan Cristiano Ronaldo dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Portekiz'in Dünya Kupası'na veda etmesinin ardından yıldız isim Cristiano Ronaldo çarpıcı açıklamalarda bulundu

Portekiz'in grup aşamasında oynadığı üç maçta da ilk 11'de olan ancak İsviçre ve Fas maçlarında yedek kulübesinde oturan Cristiano Ronaldo hakkında birçok spekülasyon ortaya çıkmıştı.

Dünya Kupası'nı bir golle tamamlayan Cristiano Ronaldo merak edilen tüm sorulara cevap verdi. Ronaldo, ''Portekiz için Dünya Kupası’nı kazanmak, kariyerim boyunca kurduğum en hırslı ve en büyük hayaldi. Uluslararası arenada birçok kupa kazandım ama ülkemin adını dünyanın zirvesine yazdırmak benim en büyük hayalimdi. Bunun için savaştım. Geçen 16 yılda 5 farklı Dünya Kupası'nda gol attım. Her şeyimi verdim'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden yıldız isim, ''Her şeyimi sahada bıraktım. Savaşmaktan asla kaçmadım ve bu hayal için asla pes etmedim. Ancak dün, kurduğum hayal sona erdi. Herkesin bilmesini istiyorum. Yazılanların, söylenenlerin aksine Portekiz'e olan bağlılığım değişmedi. Takım arkadaşlarıma ve ülkeme sırtımı hiçbir zaman dönmedim.'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin