Portekiz basını Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'la anlaştığını açıkladı

Portekiz'in önde gelen televizyon kanallarından birisi olan CMTV, Jorge Jesus'un Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olduğunu duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Portekiz basını Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'la anlaştığını açıkladı

Fenerbahçe'de yeni sezonda teknik direktörün kim olacağı merakla beklenirken, Portekiz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Portekiz'in önde gelen televizyon kanallarından bir tanesi olan CMTV, Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'la her şartta anlaştığını ve yeni sezonda sarı-lacivertli takımın başında olacağını açıkladı.

ALİ KOÇ'UN PORTEKİZ ZİYARETLERİ SIKLAŞTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, 67 yaşındaki teknik adamı ikna etmek için Lizbon’da bir kez daha görüşmeler yapacağı ve artık anlaşma konusunda adımlar atacakları kaydedilmişti.

Bilindiği üzere sarı-lacivertlilerin uzun zamandır ilgilendiği Jorge Jesus geçtiğimiz hafta Portekiz'de Başkan Ali Koç ile bir araya gelmiş ve ardından da Fenerbahçe'den teklif aldığını itiraf etmişti.

En son Portekiz ekibi Benfica'yı çalıştıran 67 yaşındaki dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus, 28 Aralık 2021'de görevinden ayrılmış ve o günden bu yana takım çalıştırmıyordu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin