Portekiz basını deneyimli teknik direktör Jorge Jesus'un Atletico Mineiro ile görüştüğünü iddia etti

Portekiz basını, Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus’un Brezilya’ya dönmek istediğini, hatta Atletico Mineiro ile görüştüğünü öne sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Portekiz basını deneyimli teknik direktör Jorge Jesus'un Atletico Mineiro ile görüştüğünü iddia etti

Fenerbahçe’nin üzerindeki ölü toprağını atan, camiayı şampiyonluk rotasına sokan Jorge Jesus'la ilgili, ülkesi Portekiz'de çıkan bir haber keyifleri kaçırdı.

Record gazetesi, tecrübeli teknik adamın Brezilya'ya dönmek istediğini öne sürdü. Gazete, Jesus'un Fenerbahçe'yle görüştüğünü doğrulayan ilk kaynaklardan biriydi.

Haberde, sarı-lacivertlilerde mutlu olmayan Jorge Jesus'un yeniden Brezilya'da çalışmak istediği ve Brezilya'ya giderek Atletico Mineiro ile görüşmelerde bulunduğu ifade edildi.

Buna karşın Fenerbahçe cephesi Jorge Jesus'un mutsuz olduğu iddiasına karşı çıkıyor. Sözcü'de yer alan habere göre, Brezilya'ya ailesiyle vakit geçirmek için giden ve İstanbul'a döndüğü belirtilen tecrübeli çalıştırıcının, sadece şampiyonluğa odaklandığı ifade ediliyor. Portekizli çalıştırıcının, Ali Koç ile de ilişkisinin çok iyi olduğu vurgulanıyor. Ayrıca, Fenerbahçe'nin Jesus'u bırakmayı düşünmediği ve yeni sözleşme imzalamak için görüşüleceği kaydediliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin