Popüler dizi yeniden çekiliyor

Bir dönemin çok izlenen dizisi yeniden izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Popüler dizi yeniden çekiliyor

Show TV ekranlarında 2004-2007 sezonu arasında yayınlanan ve başrollerinde Müjdat Gezen, Melek Baykal, Özkan Uğur, Çağla Şıkel ve Alişan'ın rol aldığı 'Cennet Mahallesi' dizisi yeniden çekililiyor.



Dizide Alişan ve Çağla Şıkel yeniden rol alacak ancak Star TV'de Melek programını sunan Melek Baykal'ın kadroda olup olmayacağı henüz belli değil.



Diziyle ilgili ayrıntılı Posta gazetesi TV köşesi yazarı Mesut Yar bugünkü yazısında kaleme aldı. Mesut Yar'ın yazısı şu şekilde:



Şaka gibi geldi değil mi? Ama değil. İlk kez bu köşede okuyorsunuz ve öyle de kalacak. Çok ciddi bir şekilde hazırlıklar başladı. Yapımcı Erler Film dizinin iki ana karakteri Alişan ve Çağla Şikel ile anlaştı bile... Melek Baykal eğer programı son bulursa kadroda kesin olacak isimlerden biri. Anladığım kadarıyla Levent Ülgen de eski patronuyla el sıkışmak üzere... Açıkçası kalan karakterlerden “Cennet Mahallesi” topuna girmeyecek olanı tanımıyorum. Belki Özkan Uğur bu maraton için “ben yokum” diyebilir... Bunun dışında yaz aylarına varmadan yetiştirilecek olan dizi için ön hazırlıklar sürüyor. Anlayacağınız ekranların en uzun soluklu olmasa da en fazla tekrarı yayınlanan dizisi geri dönüyor... Sevenlerine duyurulur; elbet ki tekrarlardan sıkılıp diziden tümden vazgeçmemişlerse...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin