Popüler dizi ekrana dönüyor!

'Dudaktan Kalbe' yeniden izleyici karşısına çıkacak.

Google Haberlere Abone ol
Popüler dizi ekrana dönüyor!

Reşat Nuri Güntekin'in romanından uyarlanan ve 2007-2009 yılları arasında Ay Yapım'ın yapımcılığında Show TV'de yayınlanan 'Dudaktan Kalbe' tekrar bölümleriyle ekrana dönüyor.



Başrollerinde Burak Hakkı, Aslı Tandoğan, Yiğit Özşener, Özge Özder, Köksal Engür gibi isimlerin rol aldığı dizi 13 Ekim Pazartesi saat 16:30'dan itibaren Kanaltürk ekranlarında olacak.



Ünlü bir müzisyenle ona hayran olan genç bir kız arasında yaşanan hikayeyi anlatan dizinin konusu da şu şekildeydi.



Ünlü müzisyen Hüseyin Kenan Gün’ün çocukluğu nüfuzlu bir adam olan dayısı Saib Paşazade’nin yanında zorluklar içinde geçmiştir. Saib Bey, onun rızası olmadan evlenen kız kardeşi Melek Hanım’ı hiç affetmemiştir. Melek Hanım, hırsızlık suçuyla mahkum olan kocası hapishanede ölünce, oğlu Kenan ve kızı Afife’yle ortada kalmış ve ağabeyinin yanına sığınmıştır. Saib bey, etrafa karşı mecburiyetten onlara kucak açmış gibi görünse de, kız kardeşinin hatasını sürekli yüzüne vurarak, onları barındırmakla büyük iyilikte bulunduğunu başlarına kakarak hayatlarını zindana çevirmiştir.



Kenan’ın arkasında ise kırık bir aşk hikayesi vardır. Lise arkadaşı Leyla’yı çok sevmiştir, ama Leyla zengin bir ailenin kızıdır. Kenan ise dayısının yanında sığıntı gibi büyüyen fakir bir gençtir. 



Kenan’a aşık olan Lamia uzak akrabalarının yanında büyüyen yetim bir genç kızdır.Kendi rızası bile sorulmadan, akrabalarının takdiriyle nişanlandığı gencin askerliğinin bitmesini beklemektedir. Evin bütün işi omuzlarındadır. Nimet Hanım'ın onu yanında taşıma sebebini bildiği halde işten güçten ve pek de sevilmediği bu evden ara sıra uzaklaşmak Lamia’ya da iyi gelir, ama bu durum zamanla Lamia’ya acı vermeye başlar.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin