Popstar'da "akil insan" tartışması

Bülent Ersoy canlı yayında Orhan Gencebay'a "akil insan" tepkisi gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Popstar'da "akil insan" tartışması

Popstar 2013'te juri üyeliği yapan Orhan Gencebay "akil insanlar" listesine seçildiği ve Başbakan Tayyip Erdoğan'ın düzenlediği toplantıya katıldığı için yayına geç katıldı. Sunucu Burcu Ermersoy'un sorusu üzerine toplantıda konuşulanları aktaran Orhan Gevcebay'a diğer juri üyesi Bülent Ersoy; "sen şimdi biz aptallarla konuşmazsın, akıllı seçildin ya" diye tepki gösterdi.



Orhan Gencebay ve Bülent Ersoy arasında şu diyalog yaşandı:



Orhan Gencebay: Son derece önemli konuşmalar oldu, hala devam ediyor. Ben müsaade alarak geldim, sizin beklediğinizi söyledim. Hayırlı uğurlu olsun, her şey çok daha güzel olacak.



 

Bülent Ersoy: Sen biz aptallarla konuşmazsın, akılı seçilmişsin biz de aptallarız heralde...

 

Orhan Gencebay: Bunun anlamı şu dünyanın, ülkemizin büyük sorunları var, onların çözümü için...

 

Bülent Ersoy: Ben listeyi gördüm, kimin çözeceğini gördüm...

 

Orhan Gencebay: Akil adamlar her gruptan, her konudan seçilen bazı kişilerdi. Ben de onlardandım bildiğimizi söyleyeceğiz. Ülkemizde çok akil insan var ben de onlardan biriyim.



Bu sırada diğer juri Demet Akalın da, Bülent Ersoy'a "Başbakan sanatçılara yemek verdi. Sizi de bir saat dinlemişti." diyerek tartışmaya dahi oldu. Bülent Ersoy bunun üzerine,  'Ona sözüm yok, kahvaltıda vardım. Son derece nezaketiyle en sona kaldı ve ayakta bekledi çok nazik bir insan, kendisine saldırıldığı zaman bile nezaketle cevap veriyor, son derece sabırlı Allah korkusundan olsa gerek ' diyerek Başbakan hakkındaki düşüncelerini anlattı. Orhan Gencebay 'Başbakan Erdoğan çok güzel bir konuşma yaptı. Tüm değerlerimizin ne olduğunu gördük, ne olacağını gördük. ' diyerek konuyu kapattı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin