Pop yıldızının menajeri hayatını kaybetti

İngiliz popçu ve model Samantha Fox'un menajeri hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Pop yıldızının menajeri hayatını kaybetti

80'li yılların İngiliz pop ikonu ve üçüncü sayfaları süsleyen en ünlü isimlerden biri olan Samantha Fox'un menajeri ve hayat arkadaşı Myra Stratton 2 yıllık bir mücadele sonrası kansere yenik düştü.



Türkiye'de 90'lı yıllarda birinci kez geldikten sonra 16 yıl sonra ikinci kez 2006 yılında Samantha Fox Beyazıt Öztürk'ün sunduğu 'Beyaz Show'da yer almak ve Yeni Melek Gösteri Merkezinde Konser vermek üzere İstanbul'a gelmişti. Yanında her zaman olduğu gibi canlı müzik grubu ve onu asla yalnız bırakmayan menajeri ve hayat arkadaşı Myra Stratton da yer almıştı. 



Sadece Beyaz Show'a değil aynı zamanda 2006'da Samantha Fox Mehmet Ali Erbil'in sunduğu 'Ya Şunda Ya Bunda' programına ve o zamanlar popüler olan BBG evi Murat Taşdemir ve Banu Alkan'ın evlilik evine konuk olmuştu. Bir Türkiye hayranı olan Samantha Fox, Türkiye'ye yerleşme planları yapıyordu.



Fox'un Türkiye'de menajerliğini yapan Ataner Şapçı ise "Myra hem profesyonel bir Menajer gibi hem de şefkatli bir anne gibi Samantha Fox'un her zaman yanındaydı. Samantha hayatı boyunca yaşadığı tüm olumsuzluklar sonrası ruh ikizini bulmuş ve mutlu olmuştu. Çalışması en keyifli insanlardan biriydi Myra. Samantha Fox acısını ve üzüntüsünü atlatabilmek için bir süreliğine geri çekildi. Kendisine baş sağlığı diliyorum" dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin