Polisten kadın muhabire şiddet!

DİHA muhabiri Çetin bir trafik polisinin sokakta bir kadına şiddet uyguladığını görüntülemek isterken gözaltına alındı ve serbest bırakılmasının ardından Çetin darp raporu aldı.

Google Haberlere Abone ol
Polisten kadın muhabire şiddet!

Dicle Haber Ajansı muhabiri Mütha Çetin dün akşam sokakta bir kadına şiddet uygulayan trafik polisini görüntülemek istediği sırada gözaltına alındı. Gece geç vakit serbest bırakılan Çetin polisten şikayetçi oldu.



bianet’e konuşan Çetin Şişli Elmadağ yolunda bir tarfik polisinin bir şoför ile tartıştığını, şoförün ara sokaklara kaçmasının ardından polisin araçta bulunan Türkiyeli olmayan kadına sokak ortasında şiddet uyguladığını aktardı. Şiddeti cep telefonuyla görüntülemek isteyen Çetin polis tarafından darp edilerek görüntü alması engellendi. Gözaltına alınan Çetin ifadesinin vermesinin ardından serbest bırakıldı.



Darp raporu alan ve polisten şikayetçi olan Çetin, polisin de darp iddiasıyla kendilerinden şikayetçi olduklarını aktardı. Çetin bugün, dün akşam darp edilen diğer kadınla birlikte avukata başvurarak suç duyurusunda bulunmayı planladıklarını söyledi.  (Bianet)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin