Polisler oyuncu oluyor. Dizi setini ziyaret eden Emniyet mensuplarına sürpriz teklif!

atv'de yayınlanan diziye sürpriz oyuncular katılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Polisler oyuncu oluyor. Dizi setini ziyaret eden Emniyet mensuplarına sürpriz teklif!

Avrupa'da trafik kazalarında günde 5 kişi ölürken bu rakamın, Türkiye'de ise, 25 kişiyi bulması, Emniyet mensupları ve atv'de yayınlanan 'Huzur Sokağı' dizisinin çalışanlarını harekete geçirdi.



Trafik kazalarının önüne geçilebilmesi ve trafik kurallarına uyulması açısından dizi setine ziyarette bulunan trafik mensupları dizi ekibinden Erdoğan Sevinç ve Deniz Ayyıldız'ın "Dizimizde bizzat siz yer alın, birlikte bunu vatandaşlarımıza en güzel ve en doğru şekilde paylaşıp, örnek olmak açısından birlikte hareket edip, huzurlu bir trafikte seyahat için el elele verelim" teklifi üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü mensupları önümüzdeki günlerde 'Huzur Sokağı' dizisinde, izleyiciye mesaj vermek için oyuncu olarak ekranda olacaklar.



Projede, dizinin bir bölümünün içinde senaryoya dahil edilerek, trafik kontrol uygulaması yapmasıda düşünülen gerçek emniyet mensuplarının, Kutsi'nin canlandırdığı taksi şoförlüğü yapan Bilal karakterinin trafik kurallarına uymasına ve emniyet kemerinin takılı olmasına karşılık, diziden ayrıca teşekkürlerinide bildirecekler. Ayrıca, 'Huzur Sokağı' dizisi, EGM çalışanlarıyla da süpriz bir çalışmayı ekrana taşıyacak.



Emniyet Genel Müdürlüğü, Eğitim Koordinasyon Şube Müdürü M. Kamil Ekmekçi topluma örnek olmak ve yaşanabilecek kazaların önüne geçilebilmesi açısından televizyon dizilerinin bu konuda büyük önem teşkil ettiğini vurguladı. 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin