Pirelli Takvimi'nin 50. yıl galasında sürpriz isimler!

Milano'daki Hangar Bicocca'da gerçekleştirilen gala, ünlü konukları ağırladı.

Google Haberlere Abone ol
Pirelli Takvimi'nin 50. yıl galasında sürpriz isimler!

Pirelli Takvimi'nin 50. yıl galası 21 Kasım 2013 Perşembe akşamı İtalya, Milano'daki Pirelli'nin çağdaş sanat mekanı Hangar Bicocca'da gerçekleştirildi. 



Pirelli Takvimi, 1986’da Helmut Newton’un fotoğrafladığı ancak bugüne kadar hiçbir yerde yayınlanmayan ve arşivlerde saklanan takvimi lanse ederek tutkunlarını şaşırttı. Pirelli Grubu ve Başkanı Marco Tronchetti Provera’nın ev sahipliğinde gerçekleşen galaya Pirelli Takvimi'ni sanat eserine dönüştüren fotoğrafçılar ve mankenlerin yanı sıra, 1986 yılında Newton'un objektiflerine poz veren Antonia Dell'atte ve Betty Prado, Susie Bick de katıldı. Galaya bu yıl ayrıca Sophia Loren ve Kevin Spacey de onur konuğu olarak katıldılar. 



Tüm dünyadan sadece 800 konuğun ağırlandığı Pirelli Takvimi 50. yıl galasıyla birlikte Pirelli'nin Milano’daki çağdaş sanat mekanı Hangar Bicocca'da bir retrospektif serginin açılışı da yapıldı. Gala sırasında konuklar, yıllar boyunca takvim için çalışmış 30'dan fazla fotoğrafçının 160'tan fazla fotoğrafıyla 50 yıllık takvim öyküsünü gördü. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin