Pınar Altuğ ilk deneyimini anlattı. İşte Mert Demir ve Mabel Matiz'in yayınladığı Antidepresan şarkısının perde arkası... tv100'ün sevilen programı Uykusuzlar Kulübü yine ortalığı yıktı

Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü, Türkiye’nin yeni yüzü tv100'de ortalığı yıkmaya, geceleri renklendirmeye devam ediyor. Kusursuz Dünya Müzikali ile ilk kez tiyatro sahnesine çıkan Pınar Altuğ deneyimini anlatırken Mert Demir, Mabel Matiz ile kasım ayında yayınladığı ve kısa sürede müzik listelerinde zirveye yerleşen Antidepresan şarkısıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Eser Yenerler ve Berfu Yenenler stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Google Haberlere Abone ol
Pınar Altuğ ilk deneyimini anlattı. İşte Mert Demir ve Mabel Matiz'in yayınladığı Antidepresan şarkısının perde arkası... tv100'ün sevilen programı Uykusuzlar Kulübü yine ortalığı yıktı

tv100'ün sevilerek takip edilen Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'nün bu haftaki konukları Buğra Gülsoy, Eser Yenenler, Berfu Yenenler, Pınar Altuğ ve Mert Demir oldu.

"Hem şaşırttı hem korkuttu"

Kusursuz Dünya Müzikali ile ilk kez tiyatro sahnesine çıkan Pınar Altuğ, oyunun hikayesiyle ilgili "Ben hikayeyi okuduğumda 10 yaşında çocuğun böyle bir hayal gücü olması hem şaşırttı hem korkuttu. Bir bilgisayar oyununu anlatıyor aslında birçok çocuğun yaptığı gibi bilgisayarın başından kalkmayan bir çocuğun hikayesi" ifadelerini kullandı.

Altuğ, "İyi bakıyorum." dedi, Bayülgen, "Kime? Adama mı kendine mi?" diye sordu, Altuğ, "Adam bana iyi bakıyor o ayrı ben de ona iyi bakıyorum." ifadelerini kullandı. Altuğ ile Bayülgen arasında şu konuşma geçti:

"İzole olma hali beni daha üretken bir duruma getiriyor"

Mert Demir, Mabel Matiz ile kasım ayında yayınladığı ve kısa sürede müzik listelerinde zirveye yerleşen Antidepresan şarkısıyla ilgili "Aslında yalnız olmaktan besleniyorum yani şehrin kaosu üretkenliğimi de benden alıyor. Bu şarkıyı Muğla’da yaptım, Mabel Matiz’e yolladım o da inanılmaz sevdi şarkıyı kendi de dahil oldu. İzole olma hali beni daha üretken bir duruma getiriyor" dedi.

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, "Eser aslında çok ‘ben’ merkezli bir birey ve ben daha anaç biriyim ve o söylediğiniz şeyleri ben yapıyorum ilişkide. Eser aşırı iyi biri ve bizi güzelleştiriyor." dedi. Berfu Yenenler ilişkilerini şöyle anlattı:

Eser Yenenler, "Bir kadının gözüyle hikaye anlatıyoruz dolayısıyla çalışırken ‘Sahnede buna gülerler mi?’ dediğim her şeye daha fazla reaksiyon gösterdiler. Ben de sahnede şu an yeni bir şey öğreniyorum çünkü bundan önce ‘Üç Adam’dım ben." ifadelerini kullandı.

Bayülgen, 'Kısmetse Olur'dan kesitler izletip yorumladı. Bayülgen, "Çok güzel mesajlar veren, önemli anekdotlar, aforizmalarla dolu bir program. ‘Kalede kaleci var diye gol atmamak olmaz’ aforizmamız bu fakat anlamadıkları için çocuk sürekli tekrar etmek zorunda kalıyor." dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin