Pınar Altuğ, Çocuklar Duymasın'dan deprem sahnesini paylaştı. O sahnelerde depreme dair söylediği sözler dikkat çekti

Tamer Karadağlı ile uzun yıllar başrolde oynadığı Çocuklar Duymasın dizisinden bir sahneyi paylaşan Pınar Altuğ paylaşımıyla gündem oldu. Altuğ'un o sahnelerde depreme dair söylediği sözler dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Pınar Altuğ, Çocuklar Duymasın'dan deprem sahnesini paylaştı. O sahnelerde depreme dair söylediği sözler dikkat çekti

Kahramanmaraş merkezli deprem çevresindeki 11 ili etkiledi. Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem sonrasında uzmanlar, aynı büyüklükte hasarın tekrar yaşanmaması için bu tür afetlerle karşı önlemleri sıralıyor.

Depremzedelere yardımcı olmaya çalışan oyuncu Pınar Altuğ da bu konuya dair yıllar önce rol aldığı Çocuklar Duymasın dizisindeki bir sahneyi paylaştı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pinar Altug Atacan (@pinaraltug_atacan)'in paylaştığı bir gönderi

'HAZIRLIK YAPMAMIZ LAZIM'

Sahnede uyuyan Tamer Karadağlı'ya (Haluk) telaşla depreme dair önlem alınması gerektiğini anlatmaya çalışan Altuğ (Meltem) şu sözleri söylüyor:

"Haluk! Deprem öyle önceden randevu alıp gelmeyecek bir anda gelecek habersiz hazırlıksız... Bizim de o yüzden hazırlık yapmamız lazım. Bak dünyanın en zengin ülkesinin başına neler geldi. İnsanlar açlıkla susuzlukla savaşıyor. Kim bilir bizde neler olur yağmalar filan olur herhalde. Elimizdeki bir size suyu bile alıp giderler."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin