phutv'ye ödül yağmuru!

Türkiye'nin en çok izlenen online televizyonu puhutv, henüz 1 yılını doldurmadan 6 büyük ödüle layık görüldü.

Google Haberlere Abone ol
phutv'ye ödül yağmuru!

Doğuş Digital tarafından hayata geçirilen online televizyon kanalı puhutv’nin Ay Yapım’a yaptırdığı Türkiye’nin en çok izlenen online dizisi Fi, mobil projelerin yarıştığı MMA Smarties Ödülleri’nde yılın en iyi içeriği ödülünü aldı.



puhutv ödülleri topladı!



Reklam sektörünün en prestijli ödüllerinden olan Effie Awards’ta lansman kampanyasıyla bir altın ve bir gümüş olmak üzere  iki ödül alan puhutv, diğer bir büyük etkinlik olan Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’nin Entegre Kampanyalar ve Film-TV Sinema kategorilerinde Kristal Elma ve Büyük Ödüllerle döndü.  



puhutv, son olarak kazandığı Smarties ödülü ile birlikte toplam 6 ödül kazanmış oldu.



Türk interneti, puhutv’yi sevdi



Geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan ve Türkiye’de dizi izleme alışkanlığının değişimine öncülük eden puhutv, orijinal içerikleri ve 11 bin saati aşan geniş arşiviyle kısa sürede Türk internet kullanıcılarının vazgeçilmez mecralarından olmayı başardı.



Yaklaşık 3 milyon kişinin akıllı telefonlarına indirdiği ve 15 milyon tekil izleyiciyi ağırlayan puhutv daha şimdiden Türkiye’nin en çok izlenen online televizyonu oldu.



Türk dizi izleyicisinin ve internet kullanıcısının bir yıl içerisinde en çok kullandığı mecralardan biri olan puhutv, orijinal içerikleriyle yoluna devam edecek.



 



 



 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin