Peş peşe depremler. Önce Samsun sonra Balıkesir sallandı. Deprem anında ses duyuldu. Kahramanmaraş'ta bir deprem daha. İşte yaşanan son depremler

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından Türkiye'nin birçok noktasında depremler yaşanıyor. 2 gündür Ege Denizi ve Muğla merkezli depremlerin ardından az önce Samsu ve daha sonra da Balıkesir sallandı. Balıkesir'de deprem anında bir ses duyulduğu belirtildi. Kahramanmaraş'ta ise 3.8 büyüklüğünde deprem oldu. Türkiye-İran sınırı da sallandı.

Google Haberlere Abone ol
Peş peşe depremler. Önce Samsun sonra Balıkesir sallandı. Deprem anında ses duyuldu. Kahramanmaraş'ta bir deprem daha. İşte yaşanan son depremler

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından Türkiye'nin birçok noktasında irili ufaklı depremler yaşanıyor. Son iki gündür Ege Denizi ve Muğla'da depremler yaşanıyordu.

Bu sefer Karadeniz açıklarında deprem oldu. Depremin merkez üssü Samsun olarak kaydedildi. Depremin büyüklüğü 3.3 olarak açıklandı. Deprem saat 18:55'te yaşandı.

21:23'te ise bu sefer Balıkesi Susurlık merkezli 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem anında bir ses duyulduğu belirtildi.

Son depremlerden biri de Kahramanmaraş'ta yaşandı. 21:43'teki depremin büyüklüğünü AFAD 3.8 olarak açıkladı.

Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 3.8, derinliğini 5 kilometre olarak duyurdu.

Kandilli Rasathanesi Türkiye-İran sınırında 4.0 büyüklüğünde saat 21:43'te bir deprem yaşandığını açıkladı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin