Peş peşe açıklamalar geldi, eğitime kar arası! 22 Aralık bugün hangi illerde kar tatili var?

Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okullarda kar tatili olup olmadığı ile ilgili valilikler tarafından açıklamalar yapılıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bir çok ilde kar yağışı etkili oluyor. İlk kar tatili haberleri Doğu Anadolu Bölgesi'nden geldi. Peki, bugün okullar tatil mi? Hangi okullar tatil? İşte 22 Aralık 2021 tarihinde tatil olan okullar...

Google Haberlere Abone ol
Peş peşe açıklamalar geldi, eğitime kar arası! 22 Aralık bugün hangi illerde kar tatili var?

Okulların tatil olup olmadığı merak edilen konular arasında bulunuyor. Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı sonrası birçok ilde eğitime ara verildi. Kurumlar kar tatili haberlerini peş peşe duyurdu.

HAKKARİ'DE EĞİTİME KAR TATİLİ VERİLDİ

Hakkari ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı eğitimin aksamasına neden oldu. Hakkari Valiliği, yoğun kar yağışnın ardından gece saatlerinde açıklama yaptı. Açıklamada, Hakkari merkez, Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde taşımalı eğitim, Çukurca ilçesinin Çığlı ve Akkaya köylerinde ise kar yağışı, buzlanma ve tipi nedeniyle 22 Aralık 2021 Çarşamba günü eğitim- öğretime bir gün süre ile ara verildiğini bildirdi. 

Peş peşe açıklamalar geldi, eğitime kar arası! 22 Aralık bugün hangi illerde kar tatili var? - Resim : 2

KARADENİZ'DE EĞİTİME KAR TATİLİ

Karadeniz Bölgesi'nde kar yağışı nedeniyle 4 ilde toplam 9 ilçede eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Kar yağışının etkili olduğu Giresun'un Çamoluk, Sinop'un Gerze, Erfelek, Dikmen ve Ayancık, Ordu'nun Gürgentepe ve Akkuş ilçeleri ile Artvin'in merkez ve Murgul ilçelerinde eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi. Bu yerleşim yerlerinde ise engelli ve hamile kamu çalışanları da idari izinli sayıldı.  

Peş peşe açıklamalar geldi, eğitime kar arası! 22 Aralık bugün hangi illerde kar tatili var? - Resim : 3

KARABÜK'TE YOĞUN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE EĞİTİME ARA 

Karabük'te kar yağışı nedeniyle merkez, Safranbolu, Yenice ve Eflani ilçelerinde okullar bugün tatil edildi.  

Karabük Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle Karabük merkez, Safranbolu, Yenice ve Eflani ilçelerinde yarın okullar 1 gün süre ile tatil edildi. Ovacık ve Eskipazar ilçelerinde ise taşımalı sistemle okula erişim sağlayan öğrenciler için eğitime ara verildi.  

Karabük merkez, Safranbolu, Yenice ve Eflani ilçelerinde kamuda çalışan engelli ve hamile personel yarın idari izinli sayılacak.  

 Peş peşe açıklamalar geldi, eğitime kar arası! 22 Aralık bugün hangi illerde kar tatili var? - Resim : 5

 

 


 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin