Perinaz Mahpeyker Yaman, Barış Yarkadaş'a konuştu. Yarkadaş o konuşmayı tv100'de anlattı. Perinaz Mahpeyker, Kemal Kılıçdaroğlu'na nasıl danışman oldu?

Gazeteci Barış Yarkadaş tv100'ün ses getiren programlarından Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda, seçimden önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na danışman olarak atanan ve tartışmaların gündemine oturan Perinaz Mahpeyker Yaman ile konuşmasını anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Perinaz Mahpeyker Yaman, Barış Yarkadaş'a konuştu. Yarkadaş o konuşmayı tv100'de anlattı. Perinaz Mahpeyker, Kemal Kılıçdaroğlu'na nasıl danışman oldu?

İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, Gazeteci Barış Yarkadaş, Posta Gazetesi Yazarı Murat Çelik, ÜLKE TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, tv100.com Yazarı Hacı Yakışıklı ve tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel; Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı'nın konuğu oldu.

Yarkadaş programda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçmişte kendisine yönelik hakaret içerikli paylaşımlar yapan Perinaz Mahpeyker Yaman’ı danışman olarak atamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yarkadaş, Yaman ile yaptığı görüşmeyi anlattı. Yarkadaş, "Mahpeyker Hanım ‘Bu yazılanların hiçbirine dava açmadım, ayrıca bahse konu olan Atatürk’e hakaret edilen, Kılıçdaroğlu’na hakaret edilen tweetleri ben yazmadım. Belçika’da ikamet eden bir gence vermiştim o yazdı’ dedi. Nasıl Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olduğunu sordum, ‘Kılıçdaroğlu’nu tanıdıktan sonra samimiyetini ve iyi niyetini gördüm. Kendisine yönelik bakışım değişti. Kılıçdaroğlu’nu Türkiye’yi birleştirecek bir Cumhurbaşkanı olarak gördüm. Kemal Bey bana çok destek oldu, bu seçimde Batman’da çalıştım, mücadeleye katkı vermeye çalışacağım’ dedi." ifadelerini kullandı.

İşte Yarkadaş'ın o değerlendirmeleri:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin