Perihan Savaş, Erendiz Atasü ve Gani Müjde'ye Ankara'dan Onur Ödülü

32. Ankara Film Festivali, 4-12 Kasım tarihleri arasında Kızılay Büyülü Fener Sineması’nda izleyiciyle buluşacak. Ankara Film Festivali’nin açılış töreni 4 Kasım akşamı CerModern’de gerçekleşecek. Açılış töreninde festivalin Onur Ödülleri sahiplerine takdim edilecek. Bu yıl festivalin Aziz Nesin Emek Ödülü oyuncu Perihan Savaş’a, Sanat Çınarı Ödülü yazar, akademisyen ve edebiyat eleştirmeni Erendiz Atasü’ye ve Kitle İletişim Ödülü mizah yazarı, senarist, yönetmen Gani Müjde’ye verilecek.

Google Haberlere Abone ol
Perihan Savaş, Erendiz Atasü ve Gani Müjde'ye Ankara'dan Onur Ödülü

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından düzenlenen 32. Ankara Film Festivali, 4-12 Kasım tarihleri arasında Kızılay Büyülü Fener Sineması’nda izleyiciyle buluşacak. Her yıl olduğu gibi festivalde ulusal uzun, belgesel ve kısa film dallarında yarışma heyecanı yaşanacak ve dünya sinemasından heyecanla beklenen son 2 yılın iddialı yapımlarının yer aldığı toplamda 16 ülkeden 63 film gösterilecek. 

Onur Ödülleri Perihan Savaş, Erendiz Atasü ve Gani Müjde’ye verilecek!

32. Ankara Film Festivali’nin açılış töreni 4 Kasım akşamı CerModern’de gerçekleşecek. Açılış töreninde festivalin Onur Ödülleri sahiplerine takdim edilecek. Bu yıl festivalin Aziz Nesin Emek Ödülü oyuncu Perihan Savaş’a, Sanat Çınarı Ödülü yazar, akademisyen ve edebiyat eleştirmeni Erendiz Atasü’ye ve Kitle İletişim Ödülü mizah yazarı, senarist, yönetmen Gani Müjde’ye verilecek.

Ulusal Yarışmalar için geri sayım başladı!

Ulusal Uzun Film Yarışması’nda bu yıl Emre Kayiş yönetmenliğindeki “Anadolu Leoparı”, Fikret Reyhan imzalı “Çatlak”, Erdem Tepegöz’ün yönettiği “Gölgeler İçinde”, Selman Nacar’ın yönettiği “İki Şafak Arasında”, Erkan Tahhuşoğlu imzalı “Koridor”, Muhammet Çakıral’ın yönettiği “Lacivert Gece”, Ferit Karahan’ın yönettiği “Okul Tıraşı”, Aydın Orak’ın yönettiği “Sabırsızlık Zamanı”, Çağıl Bocut’un yönettiği “Sardunya” ve Tufan Taştan’ın yönettiği “Sen Ben Lenin” adlı filmler yarışacak ve Ankara’da ilk kez festivalde izleyiciyle buluşacak. Gösterimler sonrasında film ekipleri izleyicilerin sorularını yanıtlamak üzere salonda olacaklar.

Perihan Savaş, Erendiz Atasü ve Gani Müjde'ye Ankara'dan Onur Ödülü

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin