Perihan Savaş 20 yıldır devam eden o programa dava açıyor

Perihan Savaş, 20 yıldır devam eden o program hakkında Medyatava'ya açıklamalarda bulundu: Yeter Artık !

Google Haberlere Abone ol
Perihan Savaş 20 yıldır devam eden o programa dava açıyor

Bundan 20 yıl önce Flash Tv'de başlayan "Gerçek Kesit" adlı programın o günlerde sunuculuğunu üstlenen Perihan Savaş, haklarının bugün hala gasp edildiğini iddia ederek kanal hakkında dava açacağını Medyatava'ya açıkladı.



Flash TV'de Cumartesi ve Pazar akşamları 00.35'te yayınlanmaya devam eden Gerçek Kesit programı ve yayıncı kanalı Flash TV ile ilgili olarak Perihan Savaş'ın açıklamaları şöyle:



"Flash TV'de hala bugün hala Cumartesi ve Pazar akşamları 00.35'te devam eden Gerçek Kesit adlı TV programının sunuculuğunu bundan tam 20 yıl önce yapıyordum. Anımsıyorum Yılmaz'ın (Yılmaz Zafer) hastalığı o zamanlar başlamıştı, bugün Yılmaz'ın ölümünün 20.yılı oluyor ve Flash TV bugün hala o zamanlar sunuculuğunu yaptığım Gerçek Kesit adlı programı yayınlıyor. Üstüne üstlük Flash TV programın o zamanlar yaptığım anonslarını bugün kullanıp, oyuncu kadrosunu ve senaryolarını yenileyip tekrar ısıtıp ısıtıp veriyor. Bu yapılan bana, mesleğime bir saygısızlık ve emek hırsızlığıdır. Yeter artık 20 yıldır böyle bir şey olabilir mi? Konu ile ilgili olarak avukatlarımla Flash Tv'ye önce ihtar göndereceğim, program yayından kaldırılmaz ise dava açacağım ve geçmişe dönük olarak tazminat hakkı isteyeceğim."





 



(C) Medyatava Özel




Etiketler flash tv gerçek savaş
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin