Pepee'nin yeni kanalı belli oldu!

Çizgi kahraman, yeni kanalında çocukları sürprizlerle karşılayacak.

Google Haberlere Abone ol
Pepee'nin yeni kanalı belli oldu!

Daha önce TRT Çocuk'ta yayınlanan 'Türkiye'nin ilk milli çizgi film kahramanı' Pepee, uzun bir aradan sonra yeni bölümleri ile Show TV ekranlarında yayınlanacak.



2009 yılından bu yana Düşyeri Çizgi Film Stüdyoları tarafından hazırlanan 100'ü geçkin sayıdaki bölümü ile çocukların fenomeni olan Pepee, 2014 yılında okullu olacak.



Düşyeri Çizgi film Stüdyoları tarafından yapılan açıklamada, Pepee'nin yeni bölümlerinde izleyenleri çok heyecan verici süprizler ve yeniliklerin beklediğinin, Pepee'nin bu yıl okula başlayacak olmasının altı çizildi. Pepee'nin senaristi ve Düşyeri Çizgi Film Stüdyolarının kurucusu Ayşe Şule Bilgiç, "Pepee tıpkı bizim kendi çocuklarımız gibi. Düşyeri stüdyolarında yaşıyor, büyüyor, değişiyor, gelişiyor... Pepee'nin hayatındaki yenilikler bizler için de çok heyecan verici. Biz okullu Pepee'yi çok sevdik. Seyircisinin de okullu Pepee'yi çok seveceklerini düşünüyoruz" diye konuştu.



Bölümleri, 2012 yılında Youtube'da en çok izlenen ilk 2 video olan Pepee, Google'ın 2013 verilerinde de Türkiye'den en çok aranan 5. kelime arasında yer alıyor.






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin