Pentagram'dan 30. yıla özel 'Akustik' albüm

Heavy Metal müziğin köklü grubunun yeni albümü 3 Mart’ta yayımlanacak.

Google Haberlere Abone ol
Pentagram'dan 30. yıla özel 'Akustik' albüm

Pentagram, 30. yılına sevilen şarkılarını yeniden yorumladığı Akustik albümüyle giriyor.



Heavy Metal müziğin köklü temsilcilerinden Pentagram, Sony Music etiketiyle 3 Mart’ta yayımlanacak Akustik albümüyle sürpriz konukların da yer aldığı arşivlik bir çalışma sunuyor.



Sonsuz şarkısı çıktı, albüm 3 Mart'ta



Pentagram’ın 30 yıllık tarihinde iz bırakan sesler Murat İlkan, Ogün Sanlısoy ve Gökalp Ergen ilk defa 'Sonsuz' şarkısında bir araya geldi. Üç vokalin birlikte yorumladığı parçaya davulda Cenk Ünnü, bas gitarda Tarkan Gözübüyük, gitarlarda Hakan Utangaç, Metin Türkcan ve yine Pentagram dinleyicisi için özel bir isim, Demir Demirkan eşlik ediyor.



1987’den bugüne yaptıkları albüm ve konserlerdeki yüksek voltaj elektrikle tanınan Pentagram, her yaştan müzik tutkununu bu kez yeni ve farklı bir serüvene davet ediyor.



Ömer Faruk Sorak yönetmenliğinde 'Sonsuz' şarkısı için çekilen klip, yakında grubun vevo kanalında ve tüm müzik kanallarında izleyiciyle buluşacak. Sonsuz'la yapılan açılış, 3 Mart’ta albüm yayını ve bir dizi akustik konserle devam edecek.



Akustik konserler serisi başlıyor



Pentagram, albümle birlikte akustik konser serisine başlıyor. Efsane kadro ilk kez 17 Mart’ta İzmir Arena’da Pentagram dinleyicisiyle bir araya gelecek. Ardından 22 Mart’ta rotayı Ankara’ya çevirip Jolly Joker Ankara’da konser verecek olan Pentagram, 25 Mart’ta İstanbul Volkswagen Arena, 29 Mart’ta Eskişehir 222 Park ve 31 Mart’ta Bursa Suare’de dinleyicilerle buluşacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin