Penis büyütme ameliyatı başarısız geçmiş! Japon mafyasının ilginç sırrı ortaya çıktı! İdam cezası alan mafya liderinin sırları ortaya döküldü

Japonya'da Kudokai adlı çetenin lideri olan Satoru Nomura 2021 yılında idam cezasına çarptırılmıştı. Bu cezayla ilgili itirazları devam eden 76 yaşındaki Namura ile ilgili tuhaf bir sır otaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Penis büyütme ameliyatı başarısız geçmiş! Japon mafyasının ilginç sırrı ortaya çıktı! İdam cezası alan mafya liderinin sırları ortaya döküldü

2021 yılında Kudokai çetesinin lideri 76 yaşındaki Satoru Nomura’yı çete üyelerinin 1 kişiyi öldürmesi, 3 kişiyi ise yaralamasından dolayı idam cezasına çarptırılmıştı.

Japon basınında yer alan haberlerde, Kudokai çetesi üyelerinin söz konusu saldırıları 1998 ve 2014 yılları arasında gerçekleştirdiği, saldırılarda eski balıkçılık kooperatifi başkanının vurularak öldürüldüğü ve aralarında bir hemşire ve eski bir polis memurunun da bulunduğu üç kişinin ise vurularak ya da bıçaklanarak yaralandığı belirtilmişti.

PENİS BÜYÜTME AMELİYATI SONRASI DA HEMŞİREYE SALDIRMIŞ

Bu mafya lideriyle ilgili tuhaf bir sır da ortaya çıktı. Nomura, penis büyütme ameliyatı sonrasında da hemşireye saldırmış.

İddiaya göre penis büyütme işleminin ters gitmesinden sonra o kadar öfkelenmiş ki plastik cerrahın hemşiresine saldırmış. 

Nomura'nın yakalanmasından sonra saldırıya uğrayan hemşire bu konuda şikayetçi olsa da Japon mafya babası bu suçu işlemediğini iddia etti. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin