Pençe Kilit operasyonundan bir şehit daha! P. Asb. Kd. Çvş. Gökhan Ağıl'ın, kaldırıldığı hastanede şehit düştü

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 11 Eylül 2022 tarihinde çatışmada yaralanan P. Asb. Kd. Çvş. Gökhan Ağıl'ın şehit olduğunu duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Pençe Kilit operasyonundan bir şehit daha! P. Asb. Kd. Çvş. Gökhan Ağıl'ın, kaldırıldığı hastanede şehit düştü

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 11 Eylül 2022 tarihinde çatışmada yaralanan P. Asb. Kd. Çvş. Gökhan Ağıl'ın, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 11 Eylül 2022 tarihinde, arama tarama faaliyeti esnasında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen 4 kahraman silah arkadaşımızdan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Ağıl yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.  Bölgede operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" denildi.

Pençe Kilit operasyonundan bir şehit daha! P. Asb. Kd. Çvş. Gökhan Ağıl'ın, kaldırıldığı hastanede şehit düştü - Resim : 2

BAKAN AKAR'DAN TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Ağıl için taziye mesajı yayımladı. Bakanlığın Twitter'daki hesabından paylaşılan mesajda Akar, "Kahraman silah arkadaşımız, 11 Eylül 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin