Pençe Kilit harekat bölgesinden acı haber! MSB açıkladı: Er Hüseyin Korkmaz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı Twitter hesabından yaptığı açıklama ile acı haberi duyurdu. “Kahraman silah arkadaşımız 26 Aralık 2022 tarihinde şehit olmuştur” denilen açıklamada P. Sözleşmeli Er Hüseyin Korkmaz'ın şehit olduğu belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Pençe Kilit harekat bölgesinden acı haber! MSB açıkladı: Er Hüseyin Korkmaz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 26 Aralık 2022 tarihinde, BTÖ mensuplarınca bir Üs Bölgemize açılan taciz ateşi sonucunda kahraman silah arkadaşımız P. Söz. Er Hüseyin KORKMAZ şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Milli Savunma Bakanı Hulise Akar, yayımladığı taziye mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız 26 Aralık 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.

Pençe Kilit harekat bölgesinden acı haber! MSB açıkladı: Er Hüseyin Korkmaz şehit oldu

Bir açıklama da Gaziantep Valiliğinden geldi. Gaziantep Valiliği Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Pençe-Kilit Harekâtı operasyon bölgesinde şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz, hemşehrimiz P. Söz. Er Hüseyin Korkmaz’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabr-ı cemil diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Hüseyin Korkmaz’ın (21) acı haberi, Gaziantep'te yaşayan ailesine ulaştı.

Piyade Sözleşmeli Er Hüseyin Korkmaz’ın şehit olduğu haberini Yavuzeli ilçesi Örenli Mahallesi'nde yaşayan ailesine askeri yetkililer verdi. Şehidin babası Ali Korkmaz ile annesi Fadile Korkmaz, acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evi ve sokağına Türk bayrakları asıldı. Acı haberin ardından yakınları ve komşuları taziye için şehit evine gelmeye başladı.

Şehit Korkmaz’ın cenazesi Gaziantep’te düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Pençe Kilit harekat bölgesinden acı haber! MSB açıkladı: Er Hüseyin Korkmaz şehit oldu - Resim : 2

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin