Pelin Karahan'dan anlamlı hareket!

Ünlü oyuncudan, Cerebral Palsy’li çocuklara destek geldi.

Google Haberlere Abone ol
Pelin Karahan'dan anlamlı hareket!

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, ‘6 Ekim Dünya Cerebral Palsy Günü’ne denk gelen doğum gününde arkadaşları ve takipçilerinden hediye yerine Cerebral Ppalsy’li çocuklara bağış yapmalarını istedi.



Kişisel Instagram hesabından bağış linkini paylaşan Pelin Karahan, takipçilerinden alkış alan paylaşımında şunları söyledi:



"Ben de doğum günümü cerebral palsy’li çocuklara bağışlamaya karar verdim. Doğum günümde hediyeleriniz yerine Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’ndan rehabilitasyon hizmeti alan çocuklarımız için linkten bağış yaparsanız ben bu yıl iyiliğe dönüşen kutlamam ile daha çok ‘iyi ki doğdum’ diyeceğim."






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Doğum günüm 6 Ekim tarihi, bu yıl daha da anlamlı6 Ekim, Dünya Cerebral Palsy günü… Ben de, doğum günümü Cerebral Palsy’li çocuklara bağışlamaya karar verdim. Benim doğum günümde, hediyeleriniz yerine, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’ndan rehabilitasyon hizmeti alan çocuklarımız için aşağıdaki linkten bağış yaparsanız, ben bu yıl iyiliğe dönüşen kutlamam ile daha çok “İYİ Kİ DOĞDUM” diyeceğimGelin bu yıl doğum günümü hep birlikte Cerebral Palsy’li çocuklara bağış yaparak kutlayalımSizlerin desteği sayesinde özel eğitim ve rehabilitasyon alabilsinler. Bu mutluluk hepimizin olsun Bağış için; biodaki adresi tıklayabilirsiniz @cerebralpalsytr



Pelin Karahan (@pelinkarahan)'in paylaştığı bir gönderi (2 Eki, 2019, 7:07öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin