'Peki sen aldattın mı Eliz?'

Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftada yaşananları masaya yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
'Peki sen aldattın mı Eliz?'

Ömür Gedik, Cengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Peki sen aldattın mı Eliz?



Eliz Sakuçoğlu, “Tek eşliliğe inanmıyorum, doğamıza aykırı. Biz zoru başarmaya çalışıyoruz. Ben yaşamış biri de olarak her türlü aldatılmayı kabul ederim. Ettim de. Angelina Jolie aldatıldı abi” dedi. Haydi gelsin yorumlar...



Ömür Gedik: İkinci bir Hülya Avşar vakası. O da bir ara “erkekler çaktırmadan da olsa eşlerini aldatsın” demişti ne yazık ki. Bu kadınları gerçekten anlamıyorum. Tamam, tek eşlilik bazılarına zor gelebilir ama zoru başaranlardır kazananlar. Ayrıca Angelina Jolie aldatıldı ve terk etti. “Aldatılmayı kabul ederim, tek eşliliğe inanmıyorum” gibi cümleler kurarak saçmalamadı. Ben Eliz’i modern görünümünden dolayı severim, bu son lakırdılarını hiç yakıştıramadım.



Onur Baştürk: “Angelina Jolie aldatıldı abi” lafına takıldım. Yani o bile aldatıldıysa biz ölümlüler bu durumu kabullenmeliyiz diyor sanırım sayın Sakuçoğlu. Aslında söylediklerine katılıyorum. Tek eşlilik doğamıza aykırı, evet. Ama bunu böyle ifade etmek? Pek olmamış, hayli komik kaçmış.



Cengiz Semercioğlu: Ertuğrul Özkök’ün dün köşesinde yazdığına katılıyorum, röportaj eksik kalmış. “Peki sen aldattın mı?” sorusu yok... “Erkeğin tek eşli olduğuna inanmıyorsun da, kadının olduğuna inanıyor musun?” diye Eliz’in üzerine gidilmemiş. Belki öyle olsa çok daha güzel malzemeler çıkacaktı. Çünkü Eliz özgür yaşamayı seven, cesur, aklındakini de küt küt söyleyen bir kadın. Kimseye müdanası yok. O yüzden de bu kadar rahat yanıtlamış riskli soruları zaten...



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin