Pazarlamanın kitabını yazan isim Zirve'ye geliyor

MCT Danışmanlık'ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği 'Pazarlama Zirvesi', bu yıl dünyaca ünlü konukları ile katılımcıları geleceği yaratmaya davet ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Pazarlamanın kitabını yazan isim Zirve'ye geliyor

Bu yıl 3-4 Aralık'ta 'Change The Game' konseptiyle 15'inci kez düzenlenecek olan Pazarlama Zirvesi, dünyanın en iyi düşünürlerini ve girişimcilerini İstanbul'da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda bir araya getiriyor. Zirvenin sürprizleri arasında bu yıl strategy+business magazine tarafından 'En İyi İş Kitapları' kategorisinde 'En İyi Pazarlama Kitabı' seçilen 'TILT'in yazarı Niraj Dawar yer alıyor. Niraj Dawar kitabında şirketlerin neden müşterilerini olağanüstü biçimde memnun etmesi gerektiğini zengin bir içerikle anlatıyor.



2014'ün 'En İyi Pazarlama Kitabı'



Kanada'daki Ivey Business School'da Pazarlama Profesörü olarak görev yapan Niraj Dawar'ın kitabı 2014'ün 'En İyi Pazarlama Kitabı' seçildi. Harvard Business Review, Journal of Marketing Research, Journal of Marketing, M.I.T. Sloan Management Review'ın da bulunduğu, akademik ve yönetimsel konularda yayın yapan pek çok dergide makaleleri yayımlanan Niraj Dawar, rekabet üstünlüğünün piyasa bazlı kaynakları üzerine de araştırmalar yapıyor.



The Ivey School profesörü, kitabında üretime dönük değer ve satışa dönük değer olarak iki ayrıma gidiyor. Üretime dönük değerde, üretimin ve ürünlerin değerini artıran aktivitelere, satışa dönük değerde, şirketlerin müşterilerle nerede etkileşime gireceği anlatılıyor. Birçok firmanın sarf ettiği çabayı yukarı doğru artırması gerektiğini anlatan profesör, şirketlerin öncelikle kendilerine 'müşterilerimiz rakipleri değil de neden bizi tercih ediyor?' sorusunu sormaları gerektiğini söylüyor.



Pazarlamanın kitabını yazan isim Zirve'ye geliyor


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin