'Payitaht Abdülhamid' yılın dizisi seçildi!

İstanbul Üniversitesi öğrencileri ‘Yılın En İyi Dizisi’ için 'Payitaht Abdülhamid' dedi.

Google Haberlere Abone ol
'Payitaht Abdülhamid' yılın dizisi seçildi!

İstanbul Üniversitesi Öğrenci Konseyi'nin düzenlediği  "İstanbul Üniversitesi 1453" Ödülleri geçtiğimiz Perşembe günü Beyazıt Yerleşkesinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. İstanbul Üniversitesi öğrencileri ‘Yılın En İyi Dizisi’ için “Payitaht Abdülhamid” dedi.



İş, Sanat, Spor, Yazın, Bilim, Sosyal Sorumluluk ve Tv ödüllerinin verildiği İÜ -1453 Ödüllerinde, ES Film’in yapımcılığında çekilen, Serdar Akar’ın yönetmenliğini üstlendiği, Uğur Uzunok’un senaryosunu yazdığı TRT’nin sevilen Tarihi Dönem dizisi “Payitaht Abdülhamid”,  İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin oylamasıyla ‘Yılın En iyi Dizisi’ seçildi.



Es Film ve dizinin yapımcılarından Serdar Öğretici, dizinin danışmanlarından ve Sultan Abdülhamid Han’ın torunu Orhan Osmanoğlu, dizinin Abdülhamid Han karakterini başarıyla canlandıran oyuncusu Bülent İnal ve yine başrollerden Özlem Conker, Ezgi Eyüboğlu ve Akın akınözü’nün katıldığı İÜ 1453 ödüllerinde ekip, “Yılın En İyi Dizisi’ ödülünü sahnede birlikte aldılar. Törende Yapımcı Serdar Öğretici, ödül hakkında şunları söyledi; “ Böyle bir ödüle layık görülmek bizim için gurur verici. Ayrıca bu bizim Payitaht Abdülhamid dizisi olarak aldığımız ilk ödül. Bu açıdan da daha anlamlı... Öncelikle İstanbul Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak’a, töreni düzenleyen Öğrenci Konseyine ve bizi yalnız bırakmayan siz değerli öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.” Dedi. Dizinin başrol oyuncusu Bülent inal ise, “Emeklerimiz ve çalışmamızın karşılığını aldığımız için çok mutlu olduk. Bizi izleyip, desteklediğiniz ve seçtiğiniz için hepinize çok teşekkür ederiz.” Diyerek ödül hakkında düşüncelerini paylaştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin