Paul Onuachu ve Anastasios Bakasetas ikilisi Trabzonspor'a üç puanı getirdi

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor sahasında ağırladığı Pendikspor'u, Paul Onuachu ve Anastasios Bakasetas'ın golleriyle 2-1 mağlup etti.

Google Haberlere Abone ol
Paul Onuachu ve Anastasios Bakasetas ikilisi Trabzonspor'a üç puanı getirdi

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor ile Pendikspor üç puan için karşı karşıya geldi.

Trabzonspor sahasında konuk ettiği Pendikspor'u, Onuachu ve Bakasetas'ın golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Trabzonspor bu sonuçla ligdeki dördüncü galibiyetini aldı ve 12 puana yükseldi. Pendikspor ise oynadığı yedinci maçta da galibiyetle tanışamadı ve 4 puanda kaldı.

Trabzonspor gelecek hafta Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Pendikspor ise sahasında Sivasspor'u ağırlayacak.

TREZEGUET DÖRT HAFTA SONRA İLK 11'DE BAŞLADI

Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Trezeguet, ligde dört hafta aradan sonra ilk 11'de sahaya çıktı. Ligin ikinci haftasındaki Galatasaray maçında sakatlanan Mısırlı oyuncu, sakatlığının düzelmesinin ardından ilk kez 11'de görev yaptı.

Karadeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Nicolas Pepe, Hüseyin Türkmen, Joaquin Fernandez, forma giyemedi. Corendon Alanyaspor'dan kadroya katılan Umut Güneş ilk kez maç kadrosuna alınırken, sakatlıktan çıkan Jens Stryger Larsen de kadroda yer aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin