Patrick Kluivert'tan çok konuşulacak açıklama: Stadyumla alakalı bir lanet var

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrcik Kluivert, Konyaspor ile oynayacakları maçla ilgili, ”Sahaya çıkıp 3 puanı almak istiyoruz, evimizde kaybetmedik bu şekilde de devam etmek istiyoruz” dedi. Kluivert ayrıca, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda şanslarının tutmadığını da sözlerine ekledi.

Google Haberlere Abone ol
Patrick Kluivert'tan çok konuşulacak açıklama: Stadyumla alakalı bir lanet var
İhlas Haber Ajansı

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Adana Demirspor, Konyaspor’u konuk edecek. Antrenman öncesinde Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Patrick Kluivert, ilk olarak "En Centilmen Teknik Direktör" ödülünü almasıyla ilgili konuşarak, ”Aslında yapılması gereken her şeyi yaptım o gün. Baktığınızda bu tarz maçlarda, bu tarz olaylar yaşanırsa, genellikle kendi hatanızdan oluyor, ben bunu düşündüm. Maçta kendi hatamızdan dolayı böyle olaylar yaşadık. O yüzden maç sonunda da hakemlerle alakalı olmadığını düşündüğüm için kendi öz eleştirimi yaptım. Kendime ve takımıma alakalı, sadece yapılması gerekeni yaptım” diye konuştu.

“ATATÜRK OLİMPİYAT STADYUMU'NDA LANET VAR''

Fatih Karagümrük maçının değerlendiren Kluivert, ”Bu tarz maçlar sonrasında futbolcularla iletişim kurmanız gerekiyor, yakınlık göstermemiz gerekiyor. Ben de eski bir futbolcu olarak bunu biliyorum. Turnuva genelinde olabilir, zihinsel olarak hemen atlatmanız gerekiyor bu tarz tümsekleri. Ama bence stadyumla alakalı bir lanet var. Çünkü orada Ankaragücü maçı oynadık, bir beraberlik aldık. Sonrasında Karagümrük’e yenildik. Montella döneminde de o stat bize bir fayda getirmemiş, 4-0’lık bir mağlubiyet de var. O yüzden stada bağlamak istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin