Paşinyan'dan barış açıklaması: Ermenistan ile Azerbaycan arasında anlaşma olacak

Azerbaycan ile Ermenistan arasında barış süreci başlıyor. Açıklama Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'dan geldi. Paşinyan bugün Ermenistan ile Azerbaycan arasında bir barış anlaşması olacağını duyurdu. "Yeni bir gerginlik olmayacak" ifadesini kullanan Paşinyan, uluslararası topluma seslenerek; "Bu söylemi güçlü bir şekilde desteklemelidir" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Paşinyan'dan barış açıklaması: Ermenistan ile Azerbaycan arasında anlaşma olacak

Azerbaycan ile gerginliğin devam ettiği Ermenistan arasında barış başlıyor. Açıklama Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'dan geldi.

Paşinyan bugün Ermenistan ile Azerbaycan arasında bir barış anlaşması olacağını duyurdu. "Yeni bir gerginlik olmayacak!" ifadesini kullanan Paşinyan, uluslararası topluma seslenerek; "Bu söylemi güçlü bir şekilde desteklemelidir" dedi.

Başbakan Paşinyan twitter hesabından paylaştığı mesajında “Ermenistan ve Azerbaycan arasında bir barış anlaşması olacak ve bu anlaşma en üst düzeyde kabul edilen ortak resmi açıklamalara dayanacaktır. Yeni bir gerginlik olmayacak! Uluslararası toplum, bu söylemi güçlü bir şekilde desteklemelidir" ifadelerini kullandı. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin