Partizan'dan skandal hata! Zeljko Obradovic'in takımı önümüzdeki sezon ligde yer alamayacak

Uzun yıllar Fenerbahçe Beko'nun koçluğunu yapan ve adeta taraftarın sevgilisi haline gelen Zeljko Obradovic'in yeni takımı Partizan, skandal bir hata nedeniyle Sırbistan Ligi'nde mücadele edemeyecek.

Google Haberlere Abone ol
Partizan'dan skandal hata! Zeljko Obradovic'in takımı önümüzdeki sezon ligde yer alamayacak

Fenerbahçe ile üst üste kazandığı başarıların ardından kariyerine Partizan'da devam Zeljko Obradovic sezona istediği gibi başlayamasa da 2023 yılında Euroleague'e adeta damgasını vuruyor.

Zeljko Obradovic önderliğindeki Partizan, 13 sene sonra Euroleague'de play-offlara kalmayı garantiledi. 

BÜYÜK HATA!

Sırbistan basketbolunun köklü ekiplerinden Partizan, gelecek sezon ligde mücadele etmesi için oyuncuların lisanslama işlemlerinde kullanılması gereken belgeleri 29 Nisan'da Sırbistan Basketbol Federasyonu'na gönderdi.

Ancak federasyon, belgelerin gönderilmesi için son gün olarak belirlenen 24 Nisan'ı geçtiği için oyuncuların lisanslama işlemlerini yapmadı. Sırbistan basınında yer alan haberlere göre, bir değişiklik olmazsa Partizan gelecek sezon Sırbistan Basketbol Ligi'nde mücadele edemeyecek.

YENİ BAŞVURU REDDEDİLECEK

Adriyatik Ligi'nde de mücadele eden Partizan, Sırbistan Basketbol Ligi'ne play-off aşamasında katılıyordu. Siyah-beyazlı ekibin federasyona yeni bir başvuru yapacağı öğrenilirken, federasyonun şu an için bunu kabul etmeyeceği iddia edildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin