Partizan, Sırbistan Ligi play-off'larından çekilme kararı aldı

Sırbistan ekibi Partizan, Adriyatik Ligi final serisinde Kızılyıldız ile oynanan maçlarda yaşanan saha ve tribün olayları nedeniyle Sırbistan Ligi play-off'larından çekilme kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Partizan, Sırbistan Ligi play-off'larından çekilme kararı aldı

Geçtiğimiz sezon EuroCup son 16 turunda Frutti Extra Bursaspor ’a elenen Partizan, kendi liginde flaş bir karara imza attı.

Avrupa basketbolunun efsane başantrenörü Zeljko Obradovic'in çalıştırdığı ekip, Adriyatik Ligi final serisinde Kızılyıldız ile oynanan maçlarda yaşanan saha ve tribün olayları nedeniyle Sırbistan Ligi play-off'larından çekilme kararı aldı.

Partizan, Adriyatik Ligi final serisinde ezeli rakibi Kızılyıldız’a 3-2 mağlup olarak sezonu ikinci sırada tamamlamıştı. Ancak sahada oynanan basketbol yerine tribünlerde yaşanan olaylar final serisine damga vurmuştu.

Kulübün resmi internet sitesinden "Basketbolumuzdan holiganlığı yok etmek için bir fırsat" başlığı ile yayınlanan açıklamada oynanan 5 maçta oyuncuların ve teknik ekibin güvenliklerinin tehlikeye girdiği belirtilirken, yaşananların utanç verici olduğu ve Sırbistan Ligi play-off'larında mücadele etmeyecekleri duyuruldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin